V.F. u Laganini

Ni BMW, ni Mercedes: Kakve automobile voze vozači koji najviše psuju u vožnji?

Tko bi rekao?

7. veljače 2024 14:42
Nepristojna vozačica

Nepristojna vozačica Foto: Canva

Ako voziš auto, znaš i sam koliko je stresno sudjelovati u prometu. Pogotovo kada je velika gužva. Nije tajna da vozači puno psuju, teško je ostati priseban i hladne glave u takvim situacijama. Na kraju krajeva, bude ti lakše kad izgovoriš teške riječi i ispušeš se u autu gdje te ionako nitko ne čuje.

Ipak, jesi li se ikada zapitao kakve automobile voze vozači koji najviše psuju? I mi smo pomislili isto što i ti, ali na prvom mjestu nisu vozači BMW-a, a ni vozači Mercedesa. Naime, portal casino.online je proveo istraživanje i pitao čak 2000 britanskih vozača psuju li dok voze i koliko često kako bi izračunali njihovu stopu psovanja, piše The Sun.

Vozači Škode najviše prostače?

Potpuno neočekivano, na prvom mjestu se nalaze vozači Škode. Prema istraživanju, oni opsuju barem jednom na svake 104 riječi izgovorene za volanom. Na drugom mjestu se nalaze vozači Range Rovera koji opsuju jednom na svakih 107 riječi koje izgovore dok voze. Treće mjesto su zauzeli vozači BMW-a koji opsuju jednom na svakih 109 riječi.

vezano Legendarna reklama protiv ilegalnog skidanja filmova Laganini Sjećate se famozne „Nećete ukrasti auto“ reklame? Glazba korištena u njoj je bila ukradena

Na dnu liste se nalaze vozači Mercedesa koji opsuju jednom na 135 izgovorenih riječi, vozači Lexusa koji izgovore prostu riječ jednom u 140 riječi, a na samom kraju su vozači Tesle koji opsuju jednom na svakih 145 riječi.

„Nekada smo o vozačima Škode mislili kao o tipu koji je prilično blage naravi. Ali naša otkrića pokazuju da je to ovih dana daleko od istine. Ne protive se izgovoriti ružne riječi kada ih iritiraju drugi vozači“, rekao je glasnogovornik Peter Yates.

Lista vozača koji najviše psuju

Broj riječi koje izgovore vozači automobila prije nego što opsuju:

1. Škoda - 104
2. Range Rover - 107
3. BMW - 109
4. Ford - 111
5. Ford Transit - 114
6. Nissan - 117
7. Volkswagen - 120
8. Toyota - 123
9. Vauxhall - 127
10. Mini - 131
11. Mercedes - 135
12. Lexus - 140
13. Tesla - 145

Još vijesti