V.F. u Laganini

Od divovskog mačića do pjevanja na parkiralištu: Ovo su najgledaniji TikTok videi u 2023. godini

Sakupili su ogroman broj pregleda.

12. prosinca 2023 12:30
Ovo su najgledaniji videi na TikToku

Ovo su najgledaniji videi na TikToku Foto: dollievision, through.the.lleaves/TikTok/Screenshot

Sigurni smo da si ove godine proveo previše vremena skrolajući TikTokom umjesto da si učio. Da nema društvenih mreža, učenje bi bilo lakše. A i spavanje. Koliko si puta ove godine obećao samom sebi da ćeš ranije otići spavati, a onda si zaglavio na TikTok do 3 ujutro?

TikTok je objavio najgledanije videozapise u 2023. godini, a vjerujemo da si neke od njih i sam pogledao. I to dok si trebao učiti.

Adam Presser, voditelj operacija u tvrtki za streaming kratkih video zapisa pokrenuo je Year On TikTok 2023. slaveći izuzetne trenutke aplikacije koji su zabavili i educirali više od milijardu korisnika diljem svijeta, piše Spiel Times. Ako si ih propustio, stigneš ih još pogledati prije kraja godine.

5. Chrish (@chrishoffish) – Were In Heaven

Pregledi: 205.8 mil., Lajkovi: 28,4 mil.

Peti najgledaniji TikTok video objavio je Chrish u kojem pjeva na parkiralištu. Njegove izvedbe uspoređuju se s popularnim pjesmama iz Zootopije, a ljudi se očito nisu mogli zasititi njegovog talenta.

 

@chrishoffish

WERE IN HEAVEN 👼🏻

♬ original sound - Chrish

 

4. Selena Gomez (@selenagomez) – 6 am flight be like

Pregledi: 228.8 mil., Lajkovi: 24,8 mil.

Četvrti video na popisu naučio nas je kako preživjeti let u 6 ujutro uz rutinu njege kože u sedam koraka. U ovom videu, Selena Gomez priprema njeguje kožu uz pjesmu Taylor Swift u pozadini.

 

@selenagomez

6 m flight be like

♬ cardigan - Taylor Swift

 

3. Chas (@through.the.leaves) – 9 month old kitten

Pregledi: 393.8 mil., Lajkovi: 31,7 mil.

Suvišno je trošiti riječi na ovaj video. Razumijemo zašto je postao viralan. Korisnica TikToka je pokazala svojeg „mačića“ od devet mjeseci. Uz dužno poštovanje, „mačić“ izgleda kao da je pojeo nekoliko mačića od devet mjeseci.

 

@through.the.lleaves Replying to @nerdy.birdie ♬ Collide (sped up) - Justine Skye

 

2. Justin Flom (@justinflom) – How to fix a broken light

Pregledi: 418 mil., Lajkovi: 26,2 mil.

Justin Flom je kreator sadržaja poznat po nadogradnji domova pomoću šablona i boja u spreju. U svojoj posljednjoj kreaciji zamijenio je pokvareno svjetlo svjetlom Iron Mana. To je DIY iz snova za obožavatelje Marvela jer je umjetnički i funkcionalan.

 

@justinflom

How to fix broken light 🦾💡

♬ original sound - JustinFlom

 

1. Nyadollie (@dollievision) – Make Up

Pregledi: 504.1 mil., Lajkovi: 35,5 mil.

Kruna najgledanijih TikTok videa u 2023. ide Nyadollie, koja je prikupila više od 500 milijuna pregleda svojim tutorijalom za šminkanje. U kratkom i jednostavnom videu koristi šminku ružičaste nijanse kako bi istaknula svoju ljepotu.

 

@dollievision Makeup 💗✨ #melanin #fypageシ #fyp #blacktiktok #makeup #darkskin #fypシ #makeupvideos #makeupvideos #makeuptutorial ♬ Just the Two of Us - Grover Washington, Jr.

 

Još vijesti