V.F. u Laganini

Pripremi se za ispitne rokove uz dobru zabavu: Studentski zbor te poziva na Back to school party

Održat će se i Konferencija udruga i zborova Sveučilišta u Zagrebu.

11. Siječnja 2024 11:49
Studentski party

Studentski party Foto: Canva

Teško se vratiti fakultetskim obavezama nakon uživanja u božićnim praznicima. Sigurno si ta dva tjedna proveo uživajući u hrani, gledajući božićne filmove i družeći se s prijateljima koje ne nisi dugo vidio. Možda si planirao početi učiti, praviti prezentacije i pisati seminare, ali čisto sumnjamo da si išta od toga uspio napraviti.

Ne osuđujemo te. Točno znamo kako je to. Kad si prošle nedjelje putovao natrag u svoje mjesto studiranja, u glavi si vrtio koje te sve obaveze čekaju u ponedjeljak ujutro, a nagli povratak na faks te izbacio iz takta i ne znaš gdje ti je glava.

Mi znamo što bi te moglo izliječiti od tog stresa i pomoći ti da se dovedeš u red nakon praznika. Tebi treba studentski party. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu zna da si pod stresom jer se vraćaš na faks pa te poziva na posljednji party prije nego što počnu ispiti.

Back to school party će se održati u Studentskom domu „Stjepan Radić“ u dvorani Pauk u petak, 12. siječnja s početkom u 20 sati. Posjetitelje će zabavljati DJ Horryx koji će puštati svima poznate hitove, od strane glazbe do trasha.

Osim partyja, održat će se i Konferencija udruga i zborova Sveučilišta u Zagrebu (KUZZG) u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski zbor UNIZG (@szzg.unizg)

 

Još vijesti