V.F. u Laganini

Stanarka Cvjetnog naselja izvadila ladicu stola i našla skriveno studentsko blago!

I to se da iskoristiti.

12. Siječnja 2023 13:45

Izgubljene stvari Foto: A.G., MojFaks

Blago s Cvjetnog Foto: A.G., MojFaks

Blago s Cvjetnog: skripta Foto: A.G., MojFaks

Blago s Cvjetnog: maskica za iPhone Foto: A.G., MojFaks

Blago s Cvjetnog: kuhinjski noževi Foto: A.G., MojFaks

Stare čarape, vrećice, četka za WC školjku, maslinova grančica… Nikad ne znaš što ćeš pronaći u studentskoj sobi kad se useljavaš. Velika je vjerojatnost da su stanari koji su ondje živjeli prije tebe nešto zaboravili ili namjerno ostavili, a vjerojatno ćeš i ti postupiti isto tako kad dođe vrijeme da se iseliš. Ponekad makneš krevet pa nađeš komadiće čipsa ili smokija koji su tamo ostavljeni i zaboravljeni.

Znaš one najviše police na ormarima? Ondje se također može naći pokoja beskorisna stvarčica koja će vjerojatno završiti u smeću.

Stanarka na Cvjetnom osvojila jackpot

Ako nisi pregledao svaki kutak sobe odmah čim si se uselio, garantiramo ti da ćeš to sada napraviti. Ova je stanarka zagrebačkog doma Cvjetno naselje osvojila jackpot kada je izvadila ladicu na pisaćem stolu i pronašla malo blago.

Blago s Cvjetnog Blago s Cvjetnog Foto: A.G., MojFaks

Protip za sve na Cvjetnom: izvadite zadnju ladicu na radnom stolu za besplatan mysterybox“, napisala je uz sliku pronađenih stvarčica.

Kako joj je uopće palo na pamet da izvadi ladicu, pitamo se.

„Zapravo je to bila ideja moje cimerice kojoj je pala skripta iza ladice te nije mogla do nje. Morala je izvaditi ladicu da dođe do skripte i uz skriptu našla brdo stvari pa sam i ja izvadila svoju ladicu da provjerim ima li što“, ispričala nam je.

„Pronašle smo dijelove skripti za FER i veterinu, 2 kuhinjska noža, maskicu za iPhone, paket žileta, trokute, ravnalo, malu bilježnicu i samoljepljive trakice. Definitivno ćemo iskoristiti što se da“, zaključila je.

Blago s Cvjetnog: kuhinjski noževi Blago s Cvjetnog: kuhinjski noževi Foto: A.G., MojFaks

Naravno, ništa od toga zaista ne vrijedi, ali prema studentskim standardima, možemo reći da se zaista radi o blagu. Sigurno sad i ti čupaš sve ladice u potrazi za izgubljenim blagom…

Još vijesti