V.F. u Laganini

Što studenti ne žele ovog Božića? Studentski centar nagrađuje pisma Djedu Mrazu

Najkreativnija pisma će nagraditi.

7. prosinca 2023 10:48
Napiši pismo i osvoji nagradu

Napiši pismo i osvoji nagradu Foto: Canva

Iako više nisi mali, vjerojatno još uvijek imaš popis stvari koje želiš dobiti za Božić. Vjerujemo da više ne pišeš pisma Djedu Mrazu, ali to ne znači da više nemaš želja. Roditelji su te kao dijete ispitivali što želiš naći pod borom, a sigurno te to pitaju još i danas. No, vjerojatno te nitko nikada nije pitao što ne želiš.

Studentski centar Rijeka poziva sve studente da napišu pismo Djedu Mrazu. Za razliku od klasičnih pisama Djedu Mrazu u kojem djeca pišu što žele, iz riječkog SC-a napominju da je tema ovog pisma ono što studenti ovoga Božića ne žele.

Što ne želiš da se dogodi?

Dakle, svi zainteresirani studenti mogu napisati božićno pismo na temu „Ovog Božića ne želim…“, a pismo zatim trebaju ubaciti u drveni sandučić na početku restorana Kampus. Kažu da će Djedica najkreativnija pisma objaviti i nagraditi.

Čaroliju Božića čine ljudi, trenuci, okićen dom, susreti. Tu su i pokloni, stol pun brižno pripremljene hrane. I iako su se proslave promijenile, taj isti duh Božića nam i dalje grije srca. Stoga, napiši pismo što ne želiš da se dogodi u ovo vrijeme, a da tu čaroliju ne pokvari...“, rekli su iz Studentskog centra Rijeka.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski centar Rijeka (@studentski.centar.rijeka)

 

Još vijesti