P.S. u Nakon predavanja

Novi odjeljak na riječkom kampusu ako želite pojesti nešto „na brzinu“ – ispred vas se pripremaju burgeri i ćevapi

Studentski centar u Rijeci nam objašnjava kako je ovaj odjeljak dio obogaćivanja studentske prehrane i restorana.

2. veljače 2024 14:22

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 28 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 27 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 26 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 25 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 24 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

Studentski centar u Rijeci, u sklopu njihovog restorana na Kampusu, studentima nudi nešto novo i drugačije! Naime, osnovali su „snack“ odjeljak u sklopu regularne menze na Kampusu, koji studentima pruža nešto drugačiji izbor hrane.

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 17 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

Naime, radi se o konceptu sličnom „brzim“ menzama u Zagrebu gdje studenti u ponudi imaju razna pohana jela i jela s roštilja. Upravo zbog toga, kontaktirali smo Studentski centar u Rijeci koji nam je i objasnio proceduru nastanka „snacka“ unutar njihova Kampusa.

@studentski.centar.rijeka U restoranu Kampus svi studenti mogu uživati u našoj ponudi Snack linije. Mmmmm tko je za jedan slasni burger danas? #kampustrsat ♬ Happy Summer - Vin Music

„Od prošle godine Studentski centar Rijeka centralizirao je kuhinju restorana Kampus, a u sam sustav uloženo je pola milijuna eura. Sve se temelji na tome da se svi studentski obroci, bez obzira u kojem se objektu SCRI -a konzumiraju, pripremaju na jednom mjestu“, govore iz Studentskog centra Rijeka za MojFaks.

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 4 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

Tako se riječkim studentima u „snacku“ nudi izbor hrane glavnih jela poput pljeskavice, pečenica, pilećeg filea, hamburgera, vege burgera, paniranog pilećeg filea, ćevapa, kotleta s roštilja, naravnog odreska, cordon bluea i mnogih drugih priloga, salata i dodataka.

Godišnje preko tri milijuna obroka

Kako nam govore iz riječkog Studentskog centra, njihov restoran „Kampus“ godišnje pripremi čak i preko tri milijuna obroka, a „snack“ odjeljak svakako olakšava i zaposlenicima, s obzirom na to da se studenti odmah mogu odlučiti žele li ručati neki oblik „fast fooda“ s roštilja ili će ipak otići u restoran na varivo.

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 5 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks

„U kontekstu razvoja i obogaćivanja studentske prehrane s radom je započeo u sklopu spomenutog restorana i snack, a gdje se pripremaju jela s roštilja koja su studenti jako dobro prihvatili, budući da je većina obroka subvencionirana, ali i zbog toga što se radi o zalogajima koja su i inače popularna među mladima“, spomenuli su nam iz riječkog SC-a.

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka

Naposljetku, za sve zainteresirane studente koji žele potrošiti svoju subvenciju u „snacku“ riječkog Kampusa, radno vrijeme je svakim radnim danom, odnosno od ponedjeljka do petka, u periodu od 12 do 18 sati, a vikendom ne rade. Zato studenti, iskoristite priliku i počastite se u „snacku“, pogotovo ako želite pojesti nešto „na brzinu“.

"Snack" u sklopu restorana Kampus u Rijeci - 2 Foto: Studentski centar Rijeka/Leda Listeš Čargonja/MojFaks
 

Još vijesti