M. P. u Laganini

Što kuhati za ručak? Profil koji skriva jednostavne recepte za antitalente u kuhanju

Pogodno za studentski džep.

28. srpnja 2023 15:18
Jednostavni recepti

Jednostavni recepti Foto: Canva

Što ćemo danas jesti? Pitanje koje svaki prosječni student barem jednom u danu postavi samome sebi ili cimeru/cimerici u situacijama kada menze dođu „preko glave“. Studentski restorani imaju cijene prilagođene studentima jer kuhanje u ovo doba inflacije nije najbolja opcija.

Takvoj situaciji je doskočio anoniman student koji se krije iza Instagram profila „nez.sta.da.jedem“ i svojim pratiteljima omogućio recepte pogodne za studentski budžet. Osim toga, svi recepti su namijenjeni onima koji imaju siromašan set vještina kada je u pitanju kuhanje, a u opisu profila je naglasio „nisam kuhar, samo student“.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by studentska kuhinja (@nez.sta.da.jedem)

 

Autor profila objavio je na Instagramu preko 50 objava gdje u ubrzanom videozapisu prikazuje način izrade određenih jela. Tako su se među receptima pronašli odresci u umaku od gljiva, tijesto s tunjevinom, špagete s porilukom, pohana piletina s povrćem i mnoga druga jednostavna jela.

Ideja samog profila je da pratitelji dobiju inspiraciju u situacijama kada baš ne znaju što skuhati, a da uz to ne potroše puno novaca.

Još vijesti