M. P. u Laganini

Videozapis koji je nasmijao mnoge: Uz pomoć ovog trika se nikada nećete poskliznuti na ledu

Jednostavno i učinkovito.

12. Siječnja 2024 16:04
Uz ovaj trik ste sigurni!

Uz ovaj trik ste sigurni! Foto: Canva

Najavljena promjena vremena je stigla u Hrvatsku, upaljeni su meteoalarmi, a DHMZ je upalio nekoliko upozorenja zbog jakih udara vjetra.

Čini se da je prava zima tek sad stigla i baš zato treba biti na oprezu. Temperature su pale i treba se zaštiti od hladnoća. Osim toga, sada je vrijeme i kada treba posebno pripaziti dok vani hodate jer će neke površine vjerojatno biti skliske i zaleđene.

Vjerujemo da nitko ne želi dramatičan pad koji će završiti na društvenim mrežama, zato treba biti spreman. Baš kao i TikTokerica Mel koja je podijelila svoj trik za izbjegavanje klizanja po cestama i njime nasmijala mnoge.

Videozapis je u kratkom roku postao viralan i skupio skoro 2 milijuna pregleda. Trik je skroz jednostavan, pronađite neke stare čarape i navucite ih preko tenisica, a od svega je vjerojatno najteže takav se pojaviti u javnosti. Možda ćete privući poglede, ali ste barem sigurni.

 

@mels_family_life BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes - to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok ♬ original sound - @mels_family_life

 

Još vijesti