P.S. u Laganini

Top 10 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj prema Billboardu – prvo mjesto zauzeo Hrvat

Jedan od izvođača zauzeo je čak četiri pozicije u top 10 najslušanijih

14. srpnja 2023 12:43
Grše

Grše Foto: YouTube/Blockstar/Screenshot

Poznati Billboard često ažurira ljestvicu najslušanijih i najpopularnijih pjesama svake države. Tako je ponovno objavio i one najpopularnije za Hrvatsku, a top 10 najslušanijih pjesama kod nas ne začuđuje.

Na popisu se nalaze samo i isključivo pjesme iz regije, s niti jednom pjesmom stranog izvođača. No, ne začuđuje ni prvo mjesto ove liste, s obzirom na to da se tamo pronašao hrvatski glazbenik i reper Grše s pjesmom „Mamma Mia“.

Njegova pjesma stekla je ogromnu popularnost unazad nekoliko tjedana od izlaska, a objavljena je prije otprilike dva mjeseca. Danas broji više od 9 milijuna pregleda na YouTubeu, a s obzirom na viralnost pjesme po radijskim postajama i društvenim mrežama poput TikToka, zasluženo je završila na samom vrhu ove glazbene top liste.

Osim toga, u odnosu na ostale izvođače, Grše je jedini hrvatski glazbenik na ovom popisu, dok su svi ostali iz susjednih nam država. Zato provjerite koje su pjesme bile najslušanije u Hrvatskoj unazad otprilike dva tjedna i provjerite nalazi li se tamo i vama najdraža pjesma!

10. „Madrina“ – Inas

9. „Padam“ – Jala Brat&Buba Corelli & Baby It's Pablo

8. „Mafia“ – Voyage i Devito

7. „Svemir“ – Devito i Inas

6. „Dam Dam Dam“ – Aleksandra Prijović

5. „Garava“ – Devito i Voyage

4. „Tu Tu Tu“ – Devito i Breskvica

3. „Karneval II“ – Sajfer

2. „Ko To Tamo“ – Henny i Breskvica

1. „Mamma Mia“ – Grše


 

Još vijesti