P.S. u Vijesti

Novi popis trenutno najslušanijih pjesama – hrvatski reper nalazi se na visokoj poziciji

Dospjeti u „trending“ veliki je uspjeh.

21. travnja 2023 11:45
Spot pjesme

Spot pjesme "Mamma Mia" Foto: YouTube/Blockstar/Screenshot

YouTube „trending“ uvijek pokazuje zanimljive informacije o najslušanijoj glazbi u Hrvatskoj trenutno. Iako mnogi većinski ne podržavaju žanr, izvođače i pjesme koje se na ovom „trending“ popisu najčešće nađu, činjenica je da se i dalje masovno slušaju među Hrvatima.

Ono što je zanimljivo jest rijetkost imena hrvatskih izvođača čija je pjesma dospjela u „trending“. Većinom su to izvođači iz regije i susjednih nam zemalja, a pravo je veselje kada na popis najslušanijih dospiju i oni hrvatski! Jedan takav uspjeh u najnovijem trending popisu napravio je i Grše, hrvatski tekstopisac i reper, sa svojom pjesmom „Mamma Mia“.

Prošlo je svega nekoliko dana od kada je pjesma objavljena, a već se nalazi prvi samom vrhu „trending“ ljestvice. Možda dospije i na prvo mjesto, u što vjerujemo, s obzirom i na broj pregleda na YouTubeu koji je dosegao skoro pola milijuna! Osim Grše, od hrvatskih izvođača u „trendingu“ je i Tonći Huljić s Madre Badessom.

Na prvom mjestu se pronašao već odavno popularni Nucci kojeg vrlo često viđamo ne samo u „trendingu“, nego i na samom vrhu najslušanijih pjesama u Hrvatskoj. Ostatak popisa najslušanijih pjesama donosimo u nastavku:

10.Kaliopi i Željko Samardžić – „Znam“

9. Teya Dora – „Džanum“

8. Tonći i Madre Badessa – „Zvaka“

7. 2BONA X THCF – „Drugovi“

6. DJEXON I COJA feat LACKU – „Kidam kako vozim“

5. Amna – „Ti si ta“

4. Breskvica X Teodora – „Drift“

3. Grše – „Mamma Mia“

2. Zera i Henny – „Tvoje ime“

1. Nucci – „Rajske kiše“


 

 

Još vijesti