M. P. u Laganini

Travel influencerica upozorila na zemlje u kojima se osjećala nesigurno: Na popisu se nalazi i jedna susjedna zemlja

Prati ju više od 300 tisuća ljudi.

11. listopada 2023 16:08
Influencerica Chloe Jade

Influencerica Chloe Jade Foto: TikTok/chloejadetravels/Screenshot

Travel influencerica Chloe Jade je na svom TikTok profilu podijelila videozapis u kojem je upozorila žene na 4 zemlje u kojima se osjećala nesigurno dok je ondje boravila.

Inače, spomenutu influcenericu prati više od 300 tisuća ljudi, a često objavljuje snimke sa svojih putovanja po svijetu. S obzirom da su je pratitelji tražili da podijeli s njima tu informaciju, odlučila je snimiti videozapis na tu temu.

 

@chloejadetravels 5 places I felt unsafe in as a female traveler This was a video that was requested by many people so I decided that I should make it. I do wanna stress how important it is to just be vigilant and aware anywhere that you are as any person regardless of gender I also feel lucky that I have not run into more serious issues because I know a lot of women have All of these countries are amazing and you should not stigmatize any of these countries based on my experiences! This is where i felt safe: @@chloe jade - travel ##travelvlogger##marrakech ##femaletraveldestinations##pattayabeach##parisianlife##safetraveldestination##serbiatiktok ♬ Belonging - Muted

 

Pariz, Francuska

Upoznala je jednog lokalca koji ju je „namamio“ da s njim popije pivo, a onda ju je pokušao natjerati da s njim uđe u mračnu uličicu daleko od hotela u kojem je bila smještena. Kada se „spasila“, stigla je u sobu i cijelu noć je sumnjala da joj je nešto stavio u piće.

Marakeš, Maroko

Influencerica ističe da je riječ o veoma starom gradu i da se nije osjećala skroz nesigurno, ali je primijetila da su dečki bili poprilično agresivni.

Pataja, Tajland

Iako „apsolutno voli“ Tajland, smatra da treba izbjegavati Pataju. Osjećala se nesigurno zbog ostalih turista koji rade užasne stvari i zbog toga se osjećala vrlo neugodno.

Beograd, Srbija

Na njenom popisu se našao i Beograd jer je osjetila neprijateljstvo prilikom dolaska. Navela je i da smatra da im se Amerikanci uopće ne sviđaju.

Još vijesti