M. P. u Laganini

Ovom sretniku čak ni rođena majka nije vjerovala da će završiti fakultet! Ipak, bila je u krivu i javno se ispričala

Čija je majka spremna na ovako nešto?

14. lipnja 2023 16:39
Javna isprika na plakatu

Javna isprika na plakatu Foto: Vladan Atanasijevic/LinkedIn/Screenshot

U Beogradu, točnije u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, osvanuo je šaljivi billboard, a objavila ga je jedna majka u znak isprike.

Naime, nije vjerovala da će njezin sin uspjeti završiti fakultet pa je bila primorana objaviti javnu ispriku koja glasi: „Ispričavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica!“

Šaljivi billboard o kojem svi pričaju Šaljivi billboard o kojem svi pričaju Foto: LinkedIn/ Vladan Atanasijevic/Screenshot

Vjerojatno je u pitanju nekakva oklada i nadamo se da je sin na kraju prihvatio majčinu ispriku. Vjerujemo da je svaka majka na svijetu spremna učiniti ovako nešto, a sve to u nadi da „vječni student“ napokon završi svoje akademsko obrazovanje, stoji na elegant.hr.

Majke su vjerojatno naši najveći kritičari, a kada je u pitanju fakultet to su osobe koje valjda svakodnevno provjeravaju je li učimo. Svakom prosječnom studentu takva pitanja idu na živce, nekad ih je stvarno teško izbjeći, ali sve je to iz dobrog – ipak, jedna je majka.

Još vijesti