V.F. u Laganini

Nakon 3 godine, vraća se Advent na Cvjetnom! Iz Domskog odbora obećali: „Bit će najbolji dosad”

Organizatori obećavaju odlične nagrade i ludu zabavu.

25. studenog 2022 12:47
Djevojke u adventskom raspoloženju.

Djevojke u adventskom raspoloženju. Foto: veryulissa via Shutterstock

Nakon mračnog doba pandemije, konačno nam se vraća i Advent na Cvjetnom. Domski odbor SD Cvjetno naselje je u Facebook grupi Ekipa s Cvjetnog objavio da se advent ove godine održava od 6. do 8. prosinca u „družioni”.

Za studente su organizirali druženje, pub kviz i tombolu. Također, u družionu na Cvjetnom su nedavno stigli noviteti kao što su društvene igre i pikado aparat pa će ih posjetitelji moći isprobati.

Odlični sponzori i nagrade

„Organiziramo Advent na Cvjetnom. Stvarno smo dobili dobre sponzore. Nagrade su jako dobre. Za pub kviz će prijave biti otvorene do kraja tjedna i tu će biti napisano i koje su nagrade. Nagrade su šarolike, ima ih puno. Mislimo da će ovo biti jedan od najboljih advenata na Cvjetnom nakon gotovo tri godine pauze“, rekao je predsjednik Domskog odbora „Cvjetno naselje”, Marko Bilonić.

Program započinje 6. prosinca u 20 sati kada će se održati noć društvenih igara.

U srijedu, 7. prosinca će biti organiziran i pub kviz nakon kojega slijedi druženje.

Druženje će se nastaviti i u četvrtak, 8. prosinca kada je predviđena i tombola.

Organizatori napominju da su hrana i piće osigurani te pozivaju sve zainteresirane da prijave svoje ekipe od 4 člana za pub kviz.

Osim toga, ovaj događaj je i humanitarnog karaktera pa će tako svi prihodi koji se prikupe biti donirani Dječjem domu u Zagrebu.

Još vijesti