M. P. u Nakon predavanja

Drugi dio jesenskih aktivnosti u Rijeci – pripremljene su u suradnji sa studentima

Provjerite kalendar.

19. listopada 2023 12:26
Jesen u SCRI

Jesen u SCRI Foto: Canva

Iz Studentskog centra Rijeka su najavili drugi dio jesenskih aktivnosti koje su pripremili za novu akademsku godinu. Sve aktivnosti su pripremljene u suradnji sa studentima, a na popisu se nalazi za svakoga ponešto.

Pa tako je za 21. listopada planiran Dan jabuka jer će se u restoranu Kampus dijeliti jabuke za vrijeme ručka. Nekoliko dana poslije, 24. listopada, slijedi sportski utorak gdje će se moći zaigrati odbojka i stolni tenis

Još jedan zanimljivi događaj u nizu je planiran 25. listopada, a održat će se natjecanje u kuhanju. Riječ je o pripremi kotlića, stručni žiri će proglasiti pobjednika, a nakon toga slijedi druženje. Datum kojem se svi brucoši posebno raduju je 26. listopada, jer će se tada održati Brucošijada Sveučilišta u Rijeci na lokaciji Exportdrvo.

U suradnji sa Savjetom mladih Grada Rijeke priredili su prvi pub kviz koji će se održati 27. listopada u Akvariju s početkom u 18 sati. Još jedna zanimljiva radionica koja očekuje riječke studente je rezbarenje bundeva koja je planirana 30. listopada, a dan nakon slijedi party u Akvariju gdje je za zabavu zadužen Trio Marinero bend.

Još vijesti