S.D. u Nakon predavanja

Novinar ganuo Gretu Gerwig: „ U filmu Barbie, primijetit ćete scenu žena iz stvarnog života koje su preminule. Jedna od tih žena bila je moja prijateljica“

Posebno ga je ganula ova scena.

28. srpnja 2023 14:32
Gretan Gerwig na premijeri filma „Barbie“

Gretan Gerwig na premijeri filma „Barbie“ Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock

Nakon što je Barbie film, koji je režirala Greta Gerwig oborio sve „box office“ rekorde, mnogi ne prestaju pričate o dirljivim scenama iz film.

Uz prekrasan monolog Americe Ferrere, odličnu glumu Margot Robbie i Ryana Goslinga te srcedrapajuću priču koja do detalja prenosi žensko iskustvo, mnoge je posebno dojmila i montaža koja je prikazan pred kraj filma.

U montaži su prikazane stvarne snimke žena, ali mnogi ne znaju zašto ovaj video uradak nosi toliko značenje. Naime, montaža prikazuje žene iz stvarnog života koje su preminule.

Taj trenutak odlučio je prokomentirati i novinar Andrew Freund, koji je nedavno intervjuirao poznatu feministicu i režiserku te ju je svojom izjavom ganuo.

„Jedna od žena koje su prikazane bila je moja prijateljica, a nisam znao da je dio filma“, rekao je novinar tužno.

Gretu i korisnike društvenih mreža ova izjava je posebno ganula, a nedugo nakon i novinar je objavio isječak njihovog razgovora.

@andrewfreund If you go to see #Barbie this weekend youll notice a homevideo montage scene of real life women who have passed away. One of those women was my friend Kimberly and this is how that scene came to be… ❤️ #gretagerwig #barbiemovie ♬ original sound - Andrew Freund

„Ako ovog vikenda odete pogledati Barbie, primijetit ćete scenu montaže žena iz stvarnog života koje su preminule. Jedna od tih žena bila je moja prijateljica Kimberly“, napisao je novinar.

Iako scena pokazuje preminule žene, ona ih prikazuje u trenutcima radosti i veselja te je prožeta osjećajem nade.

Greta je već nekoliko puta istaknula da je rad na ovom filmu ispunjenje njenih snova te je na njega posebno ponosna, što se posebno vidi kroz nekolicinu ovakvih scena.

 

Još vijesti