M. P. u Nakon predavanja

Odjel za sport organizira šahovski turnir za studente - evo tko sve može sudjelovati

Planirani tempo igre biti će 5 minuta uz dodatne tri sekunde po dovršenom potezu.

20. ožujka 2023 11:41
Šahovska oprema

Šahovska oprema Foto: FabrikaSimf/Shutterstock

Odjel za sport Studentskog Centra u Zagrebu, organizira šahovski studentski turnir koji će se održati 23. ožujka u 18 sati. Turnir će se odvijati u dvorani „SKUC“ u sklopu studentskog doma „Stjepan Radić“.

Sudjelovati mogu svi stanari studentskih naselja, diplomskih, doktorskih i specijalističkih postdiplomskih studija, studenti na Erasmus programu i oni koji su diplomirali u akademskoj godini 2023./2024., stoji na službenim stranicama SC-a.

Odlična prilika za sve ljubitelje šaha Odlična prilika za sve ljubitelje šaha Foto: Imgflip  

Planirani tempo igre biti će 5 minuta uz dodatne tri sekunde po dovršenom potezu. Turnir će se održati po švicarskom sustavu u 9 kola, prema pravilima Svjetske šahovske organizacije (FIDE). Kotizacija za sudjelovanje nije potrebna, a glavni sudac ovog šahovskog turnira je državni šahovski sudac  ̶  Andrija Jergović.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 21. ožujka na e-mail: poslovnicazasportsah@gmail.com. Za sudjelovanje na turniru potrebno je popuniti prijavnicu uz obavezno predočenje dokumenta kojim se dokazuje status studenta, a prijavnicu možete pronaći na službenim stranicama Studentskog Centra u Zagrebu.

 

Još vijesti