M. P. u Nakon predavanja

Želiš li steći iskustvo prezentiranja i naučiti kako pobijediti tremu? Ova konferencija je stvorena za tebe

Niz klasičnih i interaktivnih predavanja, radionica, tribina i okruglih stolova.

23. ožujka 2023 11:52
Psihologija umjetnosti i kreativnosti

Psihologija umjetnosti i kreativnosti Foto: SewCreamStudio/Shutterstock

Šesti po redu regionalni susret studenata psihologije održat će se od 4. do 6. svibnja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Spomenuti susret je u organizaciji Udruge studenata psihologije Psirius, a svake godine se izabire krovna tematika događaja.

Ovaj trodnevni događaj održava se svake dvije godine, a riječ je o konferenciji namijenjenoj psiholozima, studentima psihologije i srodnih struka, ali i svim ostalim studentima koje zanima psihologija i žele proširiti svoja znanja te steći vrijedno iskustvo sudjelovanja na ovakvom događaju.

Regionalni susret studenata psihologije također uključuje niz klasičnih i interaktivnih predavanja, radionica, tribina, okruglih stolova te formalnih i neformalnih druženja. Tema ovogodišnjeg susreta je „Pogled iza kulisa: psihologija umjetnosti i kreativnosti“.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPiRi (@spiri_2023)


Cilj ovog događaja je unaprjeđenje suradnje studenata psihologije i psihologa Hrvatske i svijeta, poticanje znanstveno-istraživačkog rada studenata, profesionalno osposobljavanje budućih psihologa za život te unaprjeđenje njihovog studiranja, stoji na unipu.hr.

Za sve informacije možete se obratiti organizatorima na e-mail: organizacija.spiri@gmail.com, a dostupni su i na društvenim mrežama (Instagram i Facebook).

Još vijesti