P.S. u Nakon predavanja

Zagrebački studentski dom dobio nove dnevne boravke: „Vodite brigu da daljinski za TV ne nestane“

Osim novih perilica i sušilica na „Cvjetnom“, noviteti stižu i u „Šaru“!

21. travnja 2023 15:08
Novi dnevni boravak u Studentskom domu

Novi dnevni boravak u Studentskom domu Foto: Domski Odbor SD Ante Starčević - Šara/Facebook

Život stanara studentskih domova sve je bolji! Nedavno smo pisali o tome da u Studentskom domu „Cvjetno naselje“ uskoro dolaze čak dvije nove perilice i dvije nove sušilice rublja, a lijepa vijest dočekala je i stanare Studentskog doma „Dr. Ante Starčević“.

Njihovi studenti i stanari su dobili nekoliko novih dnevnih boravaka u kojima mogu provoditi svoje slobodno vrijeme, družiti se, odmarati ili učiti! Kako objavljuje Domski odbor ovog doma u njihovoj privatnoj Facebook grupi pod nazivom „Šara – Studentski dom dr. Ante Starčević“, svi dnevni boravci su spremni za korištenje.

Dvosjedi i televizija

Dobili su ih stanari prvog, drugog i trećeg paviljona u kojima su postavljena dva dvosjeda i televizija. Kako pišu, televizija za sad ima samo one osnovne programe, ali će se Domski odbor potruditi da uvedu i internetski pristup, kako bi se preko televizije mogli spojiti i na druge aplikacije.

Uz navedeno, mole sve stanare, studente i one koji će uživati u dnevnom boravku da se drže svih pravila.

„Vodite brigu da daljinski za TV ne nestane, nije nikome od nas to od koristi te generalno vodite brigu o namještaju i prostoru“, napisali su iz Domskog odbora.

Studenti, poštujte Pravilnik

Objavili su i Pravilnik koji se odnosi na korištenje ovih prostorija, a kojeg se svi stanari moraju pridržavati. Domski odbor najavljuje i neke druge novitete koje će nabaviti za dnevne boravke, ali, kako pišu, to će se možda malo odužiti. Za kraj žele svima da se druže i uživaju u novo napravljenim dnevnim boravcima!
 

Još vijesti