S.D. u Nakon predavanja

Srednjoškolci iz Velike Gorice obradovali male sugrađane lijepom gestom

Hvalevrijena inicijativa!

23. veljače 2023 12:01
Obogatili su dvorište ovog vrtića

Obogatili su dvorište ovog vrtića Foto: Taylor Vick/Pexels

 U sklopu projekta Vijeća Gradske četvrti, učenici Srednje strukovne škole Velika Gorica izradili su klupe i stolove za dvorište vrtića Žirek.

Prošle godine je Vijeće jednoglasno donijelo odluku da će navedeni vrtić biti uključen u treću, završnu fazu Projekta obnove i izgradnje parkovne, odnosno, komunalne infrastrukture te će prva isporuka klupa i stolova biti montirana u njihovom dvorištu.

„Nakon završene prve faze obrade metalne građe koju su vrijedno odradili učenici strukovne škole u sklopu svoje prakse, nabavili smo drvnu građu, a u suradnji s VG Komunalcem montirat će se klupe i stolovi na prethodno dogovorenim lokacijama. Setovi stolova i klupa su gotovi već neko vrijeme, ali smo čekali da malo otopli jer sad će se svakako koristiti, pogotovo u vrtiću.”, tvrdi Ivana Mlinar iz Gradske četvrti za Kronike Velike Gorice.

Ova hvalevrijedna inicijativa oduševila je ravnateljicu vrtića Žirek, Sandru Crnić koja je napomenula kako joj je drago da su od Gradske četvrti dobili setove koji će na neki način obogatiti njihovo dvorište.

Još vijesti