M. P. u Nakon predavanja

UniSport Zagreb najavio novu sezonu natjecanja, a ovo su promjene koje su uveli

Prijave traju do 24. listopada.

9. listopada 2023 12:45
Nova sezona natjecanja

Nova sezona natjecanja Foto: Canva

UniSport ZG je najavio novu sezonu natjecanja za akademsku godinu 2023./2024., a najavili su i određene promjene koje očekuju sudionike.

Nova sezona je otvorena uz novi Pravilnik za organizaciju i provođenje UNISPORT ZG natjecanja, Odluku izvršnog odbora za iznos kotizacija za sezonu 2023./2024. te okvirni kalendar natjecanja za sezonu 2023./2024.

Najveća promjena, u odnosu na prethodne sezone, je uvođenje dobne granice natjecatelja. Ograničenje je postavljeno na 30 godina, a detaljan izračun te granice je objašnjen u pravilniku. Otvorena su natjecanja u futsalu, košarci i odbojci, a prijave traju do 24. listopada.

Kako navode na službenoj stranici, ždrijeb za natjecanja će se održati 26. listopada u prijepodnevnim satima, a o tome će svi biti obaviješteni po završetku prijave. Važno je napomenuti da se svi postojeći natjecatelji trebaju prijaviti u svoje profile koje su već prethodno kreirali, a moraju i provesti autorizaciju studentskog statusa.

Da bi mogli nastupiti na natjecanju, svi novi studenti moraju kreirati svoj profil putem akreditacijskog sustava na linku, a natjecanja će se održati u dvoranama Kineziološkog i Ekonomskog fakulteta.

Još vijesti