Z.P. u Nakon predavanja

U ovom najvećem kvizaškom događaju sudjelovat će čak 100 ekipa, a kući nitko neće otići praznih ruku

Mjesta je ostalo još jako malo!

16. svibnja 2023 11:13
Kviz

Kviz Foto: Canva

Ove subote u 18 sati u Bikers beer factoryju sve ljubitelje kvizova očekuje jedno od najvećih kvizaških natjecanja u Hrvatskoj. Riječ je o Zagreb openu koje organiziraju, u kvizaškom svijetu dobro poznati, Manufactura kviz i Fast factsSvoje su snage udružili jer su primijetili da je u posljednje vrijeme vrlo dobra posjećenost na kvizovima koje organiziraju.

Kotizacija po ekipi iznosi 20 €, a praznih ruku, tvrde organizatori, neće ostati nitko. „Nagrada ima za svaku ekipu, većinu osiguravaju naši sponozori, a one su od tekućih, preko kuglanja, 'escape roomova', 'laser tagova', društvenih igara do našeg 'merchandisea' i medalja“ ističe Andro Vrdoljak iz Manufactura kviza. Nakon kviza natjecatelje čeka opuštanje uz glazbu uživo.

Iskoristili smo priliku i pitali ga što uopće čini dobrog kvizaša na kvizovima poput ovog, a on odgovara da je naglasak na dobroj ekipi – „previše je pitanja i kategorija da bi pojedinac, ma koliko dobar bio uspio pobijediti. Bitno je kako ekipa funkcionira, da komuniciraju što više, asociraju jedni druge i zapravo pokrivaju što više različitih područja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fast Facts (@fastfactstrivia)


Od čak 100 ekipa koliko se može prijaviti, mjesta ima još jako malo, tako da skupite ekipu od najviše pet članova i prijavite se što prije.

Ne treba podsjećati da su kvizovi odlično mjesto zabave, druženja, a istovremeno i trening za mozak, a zadaća je organizatora da za to osigura uvjete. „Naš cilj prvenstveno je omogućiti igračima dobar sadržaj, dovesti najbolje zagrebačke ekipe na isto mjesto i dati im priliku da se okušaju međusobno, a isto tako i svim ostalima dati šansu da zaigraju protiv najboljih“ tvrdi Vrdoljak te dodaje da oni na ovaj događaj gledaju kao na svojevrsno prvenstvo Zagreba.

INTERVJU KOJI NE ŽELIŠ PROPUSTITI!

 

Još vijesti