P.S. u Postani student

Gradonačelnik je bio u pravu – dokaz da ovaj studentski dom u Hrvatskoj stvarno izgleda kao hotel s 5 zvjezdica

Osječki studenti često se hvale s izgledom svojeg studentskog doma.

22. prosinca 2022 12:02
Studentski dom u Osijeku

Studentski dom u Osijeku Foto: TikTok - martinakatavic/Screenshot

Već smo nebrojeno puta pisali o tome kako su osječki studenti pravi sretnici. Pojedini fakulteti imaju takav interijer da bi im i mnogi poznatiji svjetski fakulteti mogli zavidjeti.

No, još jedna od njihovih posebnosti je upravo studentski dom koji izgleda predobro. Upravo zbog toga, često se hvale na društvenim mrežama na način da fotografiju ili snimaju svoje studentske sobe koje izgledaju čisto, moderno, uredno i lijepo uređeno.

Svaki peti stanovnik grada je student

No, nije sve u lijepo uređenim fakultetima i studentskim domovima. Ovog smo tjedna pisali i Smotri Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na kojoj je prisustvovao i njihov gradonačelnik, Ivan Radić, te istaknuo neke posebnosti njihova Sveučilišta.

Neka od njih su da je svaki peti stanovnik Osijeka student, ali i visinu kvalitete studiranja u Osijeku, kako piše Lokalni.

„Raznolikost programa i kvaliteta koje nude sve sastavnice našeg Sveučilišta, kao i studentski smještaj koji je poput hotela s pet zvjezdica, Osijek čine kvalitetnim mjestom za studiranje“, rekao je osječki gradonačelnik.

Njegove riječi, kada je u pitanju studentski smještaj, zaista su bile istinite.

„Studentski dom izgleda bolje od tvoje sobe“

Kao što smo napomenuli, njihovi studenti se često hvale svojim „luksuznim“ smještajem, a isto je napravila i ova studentica koja potvrđuje njegove riječi da sobe izgledaju kao one hotelske.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Student Daily (@studentski_daily)

 

Još se i našalila pa je u snimljenom videu napisala da njezina studentska soba izgleda bolje od pojedinih soba koje studenti imaju kod kuće.

izvor: lokalni.vecernji.hr


 

Još vijesti