P.S. u Postani student

Kako izgleda soba najskupljeg studentskog doma u Hrvatskoj? Vjerojatno i bolje nego što mislite

Studentski dom u Dubrovniku otvoren je prije nepune dvije godine.

18. Siječnja 2023 11:52
Studentski dom u Dubrovniku.

Studentski dom u Dubrovniku. Foto: TikTok - marijanatadicc/Screenshot

Najmoderniji, a očito i najbolji studentski dom smjestio se u Dubrovniku. Službeno je otvoren u veljači 2021. godine, a sama činjenica da od toga još uvijek nije prošlo dvije godine, svima je jasno kako je u pitanju zaista novi i moderniji dom, uspoređujući ga s ostalima diljem Hrvatske.

Ima izuzetaka koji su slični kao ovaj, poput onog u Osijeku ili u Rijeci na Trsatu, ali sudeći prema ovom videu, Dubrovnik možda opravdano zaslužuje prvo mjesto.

@marijanatadicc #foryoupage #fyp #viral #studentlife #university #college #foryou #dubrovnik ♬ Aesthetic - Gaspar

Studentica koja živi tamo snimila je video za svoj TikTok profil gdje pokazuje kako izgleda njihova soba i kupaona, a prilikom ističe da je iznimno zadovoljna svojim domom te smatra da bi svi studenti diljem Hrvatske trebali imati ovakav smještaj.

Predvorje poput hotela

Za početak vidimo predvorje doma koje izgleda poput hotela. Dalje pokazuje karticu uz pomoću koje se otvaraju vrata sobe, a i pale svijetla u njoj. Vidljivo je da je soba zaista velika, pogotovo ako se uspoređuje s drugim domovima.

Također, imaju i svoju kupaonu, kao i digitalno grijanje, bez mučenja sa arhaičnim radijatorima. U svakom slučaju, sveukupan dojam je i više no dobar, a sve to imaju dubrovački studenti za cijenu od 850 kuna mjesečno, što je otprilike 115 eura. No, vjerujemo da se isplati!

Još vijesti