P.S. u Postani student

Studenti na kontinentu sigurno su ljubomorni – kako izgledaju ljetni ispitni rokovi na hrvatskoj obali?

Studentica je snimila video u kojem pokazuje kako izgledaju njezini ispitni rokovi u Rijeci

29. lipnja 2023 16:49
Kako izgledaju ljetni ispitni rokovi kada studiraš na hrvatskoj obali?

Kako izgledaju ljetni ispitni rokovi kada studiraš na hrvatskoj obali? Foto: brbrrkvn/TikTok/Screenshot

Lipanj i dio srpnja rezervirani su za ljetne ispitne rokove. Ljeto je službeno počelo, ali ne i za studente koji moraju učiti tijekom ovih visokih temperatura.

No, nije svim studentima tako loše! Iako se oni na sjevernijem i istočnijem dijelu hrvatske vjerojatno „utapaju“ od velikih vrućina i količine gradiva za ljetne ispitne rokove, onima na jugu Hrvatske, očito, nije tako loše. Jedna od studentica koja uživa u tim blagodatima je snimila video za svoj TikTok profil u kojem pokazuje kako izgleda jedan njezin dan kada traju ljetni ispitni rokovi.

@brbrrkvn ma nije sto je vruce, nego sto je sparina 🫠🍉🌴🍦📚✍️🏻 #student #vlog #dayinmylife #rijeka #logopedija #croatia #lavieestbelle ♬ Little Things x Gypsy Woman by L BEATS - DJ L BEATS

Naravno da uči, jer mora kao i svi ostali studenti, ali tijekom dana pronađe vremena i za druženje, kao i za odlazak na plažu. Tako njezin dan, prema TikTok videu, započinje učenjem, zatim ručkom u menzi i ponovnim učenjem, a poslijepodne je rezervirano za odlazak na plažu.

Djevojka studira u Rijeci pa su joj i samim time morske i ljetne aktivnosti odmah dostupne, dok kod drugih studenata koji ne studiraju na hrvatskoj obali, to nije slučaj.

Neki razmišljaju o preseljenju

Očito je da su mnogi ljubomorni na ovu studenticu, sudeći prema komentarima ispod videa. Ne samo da joj zavide na ovakvom obliku studentskog života već neki u komentarima spominju i želju za životom na moru, upravo zbog svih pogodnosti i predivnih kadrova koje je snimila ova studentica.

Vjerujemo da je njoj, kao i ostalim studentima na obali, puno lakše učiti i prebroditi ispitne rokove uz pauze na plaži. Zavidimo joj i mi!

O ovoj Studigo epizodi upoznajte Leu koja je studirala u Poljskoj!

 

Još vijesti