M. P. u Laganini

[ANKETA] Kako provodite lipanj u Zagrebu? Jedni spašavaju godinu, a drugi uživaju u festivalima

Ljeto je pred vratima, a gdje ste vi?

13. lipnja 2023 15:13

Ljeto u Zagrebu - 3 Foto: Marijana Peranić/MojFaks

Ljeto u Zagrebu - 2 Foto: Marijana Peranić/MojFaks

Vrući asfalt – prvo što vam vjerojatno padne na pamet kada pomislite o ljetu provedenom u Zagrebu. Znamo da naša metropola nije najpoželjnije mjesto u ljetnim mjesecima, ali uvijek se sjetite da su tu fontane koje vas još više vuku na obalu.

Šalu na stranu, Zagreb ima brojnih terasa koje su idealne za provesti ljetne večeri, a izbor ljetnih festivala je sve veći. Već smo pisali o festivalima koji su aktualni u lipnju, a na vama je da odaberete najdraži s popisa.

Postoji i druga strana lipnja – ispiti. Ovo je razdoblje u kojem studenti slušaju zadnja predavanja ljetnog semestra, uče za kolokvije i spašavaju ono što se spasiti može. Sve to u jednu rečenicu stane, a to je ona slavna „Muke po studentima“. Dok se pojedinci griju na suncu, studenti griju stolice i maštaju o plaži i moru.

Jedni obilaze festivale na otvorenom, drugi uče, a trećima je ipak najdraže upaliti klimu i družiti se s prijateljima u zatvorenom. Sve ima svoje čari, pa tako i večeri provedene u četiri zida, ali u dobrom društvu.

U svakom slučaju, donosimo ti nekoliko prijedloga ako želite predahnuti od knjige i odmoriti nakon napornog dana.

 

@buzzin_nova Ljeto u Zagrebu! koja su vaša najdraža mjesta? #zagreb #bundek #bašnaš #jarun #summer #fyp #buzzin_nova #ljeto2023 #ljetouzagrebu #foodtruck #foodie #trendingvideo ♬ MOMENTS IN LIFE - Turreekk

 

Anketa

Kako provodite lipanj u Zagrebu?

Ukupno glasova:

Još vijesti