Anja Z u Nakon predavanja

Kako dobiti dovoljan (2) čak i kad uopće NE UČIŠ za ispit? Ova studentica zna TRIK koji uvijek pali! VIDEO

Kada dođe dan ispita, uvijek među nama ima onaj jedan student koji zaista nije dobro pripremljen, ali nekim čudom položi.

7. prosinca 2020 16:10
Kako dobiti dovoljan (2) čak i kad uopće NE UČIŠ za ispit? Ova studentica zna TRIK koji uvijek pali! VIDEO

Kako dobiti dovoljan (2) čak i kad uopće NE UČIŠ za ispit? Ova studentica zna TRIK koji uvijek pali! VIDEO Foto: MojFaks

Kako položiti ispit kada nisi spreman? Trebaš li uopće izaći na ispiti ako znaš da nisi pripremljen? Mnogi studenti upast će u krug samokritičnosti nakon neprospavane noći i sagledavanja realnog stanja odustat će od izlaska na ispit. No, ima i onih drugih, koji se odluče izaći na ispit, a sudeći prema krajnjem ishodu rođeni su pod "sretnom zvijezdom".

...\'Da ja pišem bilješke 4 sata i onda ti ih serviram uz kavu? Nema šanse...\' Škrtica, patnica, anđeo čuvar: Urnebesni tipovi studenata na fakultetima VIDEO...


Uvijek je bolja opcija doći pripremljen na provjeru znanja i stvarno naučiti gradivo koje znaš da će te profa pitati. Sve drugo samo su slamke spasa kada se "utapaš" i ne znaš kako drugačije doći do te dvojke.

Usmena odgovaranja mogu biti i dobra i loša stvar. Nivo stresa će biti puno veći, a i treba se u trenu sjetiti baš te informacije koju te profa pita, dok kada imaš pismeni, stigneš se vratiti na pitanje koje se baš u tom trenu ne možeš sjetiti koji bi bio odgovor.  

...OPET kasniš na faks? Imamo savjete kako se spremiti za samo DESET minuta! VIDEO...


...Ima ih na tvom faksu: Najčešći tipovi kolega s kojima ćeš (m)učiti muku grupnih projekata VIDEO...


S druge strane, usmeni su plodno mjesto za izvući se i doći do dvojke na druge, kreativnije, načine. Ova je studentica pokazala kako otići s dvojkom čak i kada dođeš skroz nepripremljen. Kako joj je to uspjelo? Izvukla je iz rukava svaki trik koji je imala. Pogledaj video u nastavku i pokupi trik za krizne situacije.


video: YouTube @Hej!

Nekada se jednostavno treba snaći na sve moguće načine jer sve je bolje od pada na ispitu ili te nesretne jedinice iz odgovaranja. Svi smo se našli u takvoj situaciji ili nam ona tek slijedi.  Svejedno, i dalje preporučujemo da se za testove i odgovaranja pripremite i da se ne nađete u ovakvoj stresnoj situaciji kada vam prolaz ili pad ovise isključivo o dobroj volji profesora.

foto: Screenshot YouTube@Hej!kanal