Mojfaks.hr u Nakon predavanja

Spustite rolete, podmažite krevete, pojačajte mjuzu: Domaći studenti ispričali kako se diskretno seksati u studentskom domu

Osim što u studentskim domovima studenti žive, uče, kuhaju i upoznaju nove prijatelje, oni se ondje i seksaju. Premda se o temi seksa u domu uglavnom javno ne razgovara, seksualni život studenata je itekako živ. Budući da u svakom domu postoji manjak privatnosti, bitno je 'hopa-cupa' obaviti što diskretnije i bez neugodnih situacija.

5. rujna 2018 18:18
Spustite rolete, podmažite krevete, pojačajte mjuzu: Domaći studenti ispričali kako se diskretno seksati u studentskom domu

Spustite rolete, podmažite krevete, pojačajte mjuzu: Domaći studenti ispričali kako se diskretno seksati u studentskom domu Foto: MojFaks

U slučaju da ste mislili suprotno, slijedi jedna vijest: studenti se seksaju u studentskim domovima. Ako ste ostali zabezeknuti ovom informacijom to znači da nikada niste živjeli u domu ili se niste družili ni s kim tko je ondje boravio. U slučaju da to odavno znate, možda još uvijek niste upoznati s različitim taktikama kojima se studenti služe kako bi "akcija" prošla što diskretnije.

Izvor: Shutterstock

Brucoši koji tek dođu živjeti u dom vjerojatno u početku imaju problema kada treba doći do seksa jer nisu sigurni hoće li ih netko uhvatiti, kada je to najbolje napraviti, je li potrebno upozoriti cimera i valja li, primjerice, pojačati glazbu jer su zidovi uglavnom kao od papira.

Kako više ne bi bilo nedoumica, pronašli smo nekoliko studenata i studentica koji žive u domu da nam ispričaju svoje iskustvo seksa u domu, ali i da udijele nekoliko savjeta kolegama kojima se bed seksati u tamo. Imena studenata su izmijenja za potrebe pisanja članka, ali su poznata redakciji.

Zaključajte se, spustite rolete, pustite glazbu, podmitite cimera čokoladom


Mirna s Ekonomije živi u zagrebačkom studentskom domu Stjepan Radić, među studentima poznatijem kao Sava, a sa seksom domu krenula je na drugoj godini studija. Tvrdi da ju je na početku bilo malo strah seksati se da ju ne bi uhvatila cimerica. No, kasnije je strah prošao jer je počela prakticirati seks samo kada bi cimerica otišla doma za vikend. I Mirnin dečko živi u domu također pa je logično da će se ondje seksati pa je njen savjet za sve "amatere" za seks u domu: zaključajte se, spustite rolete i pustite glazbu.

Izvor: Unsplash

FER-ovka Tina također živi na Savi i tvrdi da joj se prvi put bilo vrlo stresno seksati u domu. Cijelo vrijeme je strahovala da će netko uletjeti u sobu iako ju je zaključala. No, kako kaže, ne prakticira često seks u domu jer je cimerica skoro stalno u sobi. Bez obzira na to i ona ima savjet, a on glasi: pojačajte glasno glazbu!

...Hopa-cupa na domski način: Tri studentice otvoreno savjetuju kako se seksati u studentskom domu...


"Osim straha da će netko uletjeti, bilo me je strah i da će nas netko čuti, pa bismo glasno puštali glazbu. Bolje prijava za glasnu glazbu nego za glasan seks...S vremenom sam se naviknula pa mi nije bila takva panika oko svega, no zbog toga sam jednom zaboravila spustiti rolete...Ne znam je li netko nešto vidio, no znam da nakon tog incidenta uvijek spustim roletu čim dođemo u sobu. Od ostalih savjeta, preporučila bih vam da nemate srama kao ja i da zamolite cimera/icu da napusti sobu na neko vrijeme jer vam dolazi cura/dečko. Podmitite čokoladom ako treba!", savjetuje Tina.

Podmažite krevete, imajte u blizini odjeću koja se lako oblači, budite u misionarskoj pozi, a madrac može ići i na pod


Dalibor iz Osijeka studirao je na Odjelu za kulturologiju te jedno vrijeme bio na Erasmusu u Njemačkoj. Ondje je naravno boravio u domu. Srećom, u domu u Frankfurtu studenti nemaju cimere te su u odvojenim sobama pa premda su se vrata mogla zaključati kako ne bi bio u strahu da će netko "upasti", svejedno se to dogodilo. Tako je naučio lekciju pa drugima savjetuje da podmažu krevete, navuku zavjese i puste glazbu kako bi bili što diskretniji.

...O da, seksaju se u studentskim domovima: studenti nam otkrili kako i kada to rade kad nema privatnosti...


"U zajedničkoj kuhinji sam zaboravio ključeve i jedan od \'susjeda\' koji je bio \'Švabo vulgaris\' s kojim sam bio okej, počeo mi je otključavati sobu dok sam bio usred čina ( savjetujem da se držite misionarskog položaja) Vikao sam da mi ne trebaju ključevi te da ću ih uzeti poslije, ali je on shvatio što se događa i počeo umirati od smijeha, otvarati vrata širom te navijati kao da igra Eintracht Frankfurt. Uspio sam ga otjerati letećom plastičnom bocom. Mladoj dami s drugog kraja kampusa (i s drugog kraja misionarskog) je bilo nevjerojatno neugodno, ali je preživjela i nije nigdje pobjegla. Otad pazim gdje su mi ključevi, pogotovo kad se akcija sprema. Samo bez straha, ako te netko i uhvati, nije big deal. Svi to rade. Možete pokušati biti tihi, ima i to svojih čari, krevet uvijek podmaži (ako su podnice ili drveni dijelovi - kontakte natrljaj sapunom, ako su metalni dijelovi - WD40 ti je prijatelj). Madrac na podu je sigurno rješenje, ali moraš poznavati drugu osobu malo više da pristane na takve poteze. Ili samo prigrlite svu prirodu svog odnosa i vrištite kao da igra Eintracht Frankfurt.", savjetuje Dalibor.

Izvor: Shutterstock

Petra s Filozofskog fakulteta u Zagrebu živjela je u domu Stjepan Radić i odmah je od prve godine krenula sa seksom u domu. Kaže da je nju i dečka prvo bilo strah jer tada još nisu živjeli zajedno pa je mislila da će svakog trena netko pokucati na vrata. Ono čega su se zapravo plašili jest da će netko od stanara doma misliti da su se zamijenili za sobe i prijaviti ih jer, kako nam priča, dečki i cure ne smiju biti zajedno u sobi pa parovi mijenjaju mjesta s drugim parovima.

"Zaključajte se svaki put i imajte u blizini odjeću koja se lako oblači (just in case), pustite muziku i navucite zavjese. Srećom, dečko i ja više ne živimo u domu, ali dok smo bili tamo, češće smo se seksali nego sada u stanu. Manji prostor zbližava ljude.", poručuje Petra.

Nema šanse da seks neće nitko čuti, ali zato i dalje studenti savjetuju glasnu glazbu, odmicanje kreveta od stola i zatvaranje prozora


Na prvoj godini Fakulteta političkih znanosti, Anamarija se prvi put seksala u domu na Savi. Tvrdi da ju je bilo strah tijekom svakog seksa pa se nadala da će taj strah proći jer je uvijek razmišljala čuje li ju netko na hodniku ili u susjednim sobama.

Izvor: Profimedia

"U par navrata nam je skoro uletio cimer, a jednom čak teta čistačica. Moj prvi i najvažniji savjet je da se ljudi trebaju opustiti jer će automatski biti bolje i ugodnije. Mislim, da nema šanse da nitko neće čuti, ali uvijek treba izabrati krevet u sobi koji manje škripi i odmaknuti ga od stola. Naravno, obavezno spustiti rolete i zatvoriti prozor da se ne čuje van i da vas osobe iz drugih paviljona ne vide. Pa tada sam imala običaj seksati se u domu jer smo oboje tamo živjeli pa nije ni bilo drugih opcija, ali da bih radije izabrala stan - definitivno bi.", ispričala je Anamarija.

Dino živi u studentskom domu dr. Franjo Tuđman u Splitu i studira na Ekonomskom fakultetu. Baš poput Anamarije, i Dino se prvi put u domu seksao na prvoj godini fakulteta. Kaže da je imao sreće jer njegov cimer gotovo nikada nije u sobi, a a kada se ipak tamo nađe, dogovor je da se "izgubi" na dva-tri sata uz "cimersku naknadu za piće".

...Sustanarku u domu zamolila da se tiše seksa: ovakav odgovor sigurno nije očekivala...


"Za seks u domu, potrebni su jako dobri zvučnici i razuman cimer. Kreveti su takvi da kako god da ih okreneš, buka će se čuti, ali zato su tu ti famozni zvučnici. A što se tiče upadanja u sobu, hvala Bogu tu postoji ključ i glazba koja bi bilo kome s druge strane vrata ne može dati do znanja što se unutra zapravo zbiva. Ali nije bilo rijetko da sam to \'obavio\' i dok je cimer bio tu, uz prethodnu najavu da će cura tu prespavati, a on ide u izlazak pa će se njegovo alkoholizirano stanje pobrinuti za \'zvukove\'.", kaže student.

Izvor: Unsplash

Prije par godina Marko je završio Elektrotehniku u Osijeku pa je tamo i bio smješten u domu Ivan Goran Kovačić, poznatijem kao "stari" dom. Budući da se uvijek prije seksa dogovorio s cimerom te se pobrinuo da on tada nije u sobi, straha od "upadanja" nije bilo. Sljedeći dan bi cimeru platio nekoliko piva.

"Na praktičnost nisam uopće ni gledao, niti sam mario, bio sam mlad. Nekada smo znali biti ekstremno glasni, nekada tihi, ali rijetko kad je bilo pritužbi (mislim da je bio tjedan ispitnih rokova, a ja kolokvirao godinu - zaredalo se par večeri zaredom). Tijekom studija obično sam se seksao u domu. Najpristupačniji je, već ga plaćam, pogotovo ako je cura iz Osijeka pa živi s roditeljima ili ako je u stanu s cimericom, a neugodno joj je. Ponekad se zadesilo da ja idem njoj u stan, kad bude slobodan. Ali recimo da sam većinu svojim studentskih seksualnih aktivnosti obavio u domu.", ispričao nam je Marko.

Izvor: Shutterstock

Kada bismo savjete ovih studenata u vezi seksa u domu saželi, dobili bismo vrlo korisne natuknice koje mogu poslužiti brucošima ili onima kojima je još uvijek neugodno:

Izvor: Pixabay

# Zaključajte se!


# Napravite s cimerom dogovor da ode iz sobe na neko vrijeme (i naravno, nekako mu se odužite)

# Spustite rolete, navucite zavjese i zatvorite prozore

# Spojite i podmažite krevete

# Odmaknite krevete od stolova

# Možete staviti madrac na pod, ali držite se "jednostavnih" poza

# Držite odjeću koja se može lako obući u blizini

# Pojačajte glazbu

Ivana Petrić
foto: Unsplash