Anja Z u Nakon predavanja

KAKAV HIT! Večerom u ovoj domaćoj menzi šokirali studente – čaše za šampanjac, rasvjeta: 'Ovog nema ni u finim restoranima' FOTO

Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi, ove godine studenti su za obilježavanje Valentinova imali manje dostupnih opcija, ali romantika je pronašla načine.

15. veljače 2021 15:00
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

S obzirom na to da ispitni rokovi još uvijek traju, pojedini studenti su jučerašnji dan proveli na spoju s knjigom. Neki su imali više sreće te su se odlučili na romantične večere sa svojim partnerima/icama, gledanje filmova, i virtualne izlaske na stand-up. I dok su u jednom od zagrebačkih studentskih domova studenti organizirali zanimljive igre i načine upoznavanja ljudi na Valentinovo, Studentski centar u Splitu odlučio je i sam malo "pripomoći" svojim korisnicima.


...Valentinovo uvijek 'pada' u vrijeme rokova: Evo s čim će se većina studenata družiti na Dan zaljubljenih...


...Solo za Valentinovo: Htjela sam unajmiti dečka koji je objavio cjenik svojih usluga, ali čak me i on seenao...


Kako su objavili na službenoj Facebook stranici, u Studentskom centru Split svjesni su kako epidemiološka situacija i mjere utječu na studente te su zaljubljenima odlučili pripremiti malo iznenađenje.

"Kako bi barem malo pomogli njihovoj ljubavi u ovim teškim vremenima, pripremili smo romantičan ugođaj tijekom večere u menzi Kampus. Studenti koji (još) nisu pronašli sreću u ljubavi imali su večeru do 20:00 sati, a nakon tog naši zaljubljeni stanari studentskog doma. Kako ljubav ide kroz želudac, na raspolaganju su bili riblji ili mesni jelovnik popraćen koktelom dobrodošlice i romantičnom atmosferom", napisali su, a sudeći prema komentarima studenata atmosfera je bila i više nego odlična.


foto: Screenshot Facebook@Studentski centar Split


foto: Screenshot Facebook@Studentski centar Split


foto: Screenshot Facebook@Studentski centar Split


Studentima se svidio ambijent i lijepa atmosfera. Pojedini govore da nisu imali neka velika očekivanja od večere u menzi, ali da je ono što su zatekli nadmašilo sve što su mogli zamisliti.

"Drago mi je da su učinili nešto za nas, studente, u ovo teško vrijeme", rekao je jedan od studenata, a kolege su pohvalile i hranu i atmosferu.

"Stvarno sam iznenađena da na X-icu jedemo, a ovakav ambijent ne bi dobili ni u nekome restoranu", smatra jedna od studentica koja je valentinovsku večer provela u menzi.

Sa obzirom na to da je i dalje na snazi odredba po kojoj restorani ne rade, preuređivanje menze u duhu Valentinova omogućilo je studentima da ponovno, barem na nekoliko sati, dožive čari romantičnog izlaska s voljenom osobom.


foto: Screenshot Facebook@Studentski centar Split


Kako je sve izgledalo, možete pogledati u videu na sljedećem linku.

Još vijesti