L.B. u Vijesti

38 petica u indeksu: Ušao u povijest svog fakulteta – ovo uspjelo još samo jednom studentu prije njega

23-godišnji Borna ušao je u povijest fakulteta na kojemu je studirao kao drugi po redu student kojemu je ovo pošlo za rukom – u 60 godina postojanja ove visokoobrazovne institucije.

20. rujna 2021 13:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Naime, Borna Derajić iz sela Branešci kod Čelinca u blizini Banja Luke, tijekom svog studiranja na banjalučkom Elektrotehničkom fakultetu dobio je sve petice – bez iznimke. Tako je na kraju studija njegov indeks ispunjen najvišim ocjenama! Točnije, svih je 38 ispita položio s ocjenom odličan, a istu je ocjenu zaslužio i nakon obrane diplomskog rada.


>>>Od odlikaša do frustracije! Brutalno iskreno pismo ogorčenog studenta: 'Fakultet me učinio ovakvim, osjećam se izgoreno...'<<<


Ovo je, u 60 godina postojanja ove institucije, uspjelo samo dvama studentima. Treba dodati da ovaj fakultet slovi za jedan od najtežih.


"'Povijesni dan!', danas smo više puta mogli čuti. Naš kolega Bojan Derajić danas je okrunio svoj studij obranivši diplomski rad, čim je i službeno postao tek drugi student u povijesti našeg fakulteta s ostvarenim prosjekom odličan", napisali su na FB stranici banjalučkog ETF-a.


>>>Najmlađi diplomac u povijesti fakulteta: Četiri diplome za 2 godine, a još nije ni punoljetan...<<<




Nakon toga, pohvalili su i Bojanov karakter, veliko srce, toplinu i upornost u svemu što radi, na što su posebno ponosi njegovi kolege s fakulteta.


>>>Već je teško upasti: Ovaj novi preddiplomski studij upisali samo odlikaši!<<<

Još vijesti