Mojfaks.hr u Vijesti

Drž' se knjige sinko: napustio fakultet jer liči na teen zvijezdu!

Aron Dale tvrdi da ne može otići u kupovinu, a da ga ne 'opkole' obožavateljice koje vrište jer misle da je pjevač benda One Direction.

25. srpnja 2014 12:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovaj se 25-godišnjak požalio da se ne može otarasiti lovaca na autograme kad izađe iz kuće u uskim trapericama niti imati djevojku jer sve s vremenom postanu previše ljubomorne. Ogromna je pomutnja za žene i često zbog njega grupice djevojaka stanu \'kao ukopane\'.

Zbog toga je odlučio napustiti fakultet i studij inženjerstva na Sveučilištu u Northumbriji, no do sada mu je karijera dvojnika slavnoga pjevača donijela samo šest poslova – uglavnom pojavljivanja na dječjim zabavama. To objašnjava činjenicom da u njegovom rodnom gradu već svi znaju da nije pravi Harry Styles.

Ovo je Aron:



A evo i Harryja Stylesa:


Zato se Aron, iz Redcara u Sjevernom Yorkshiru, planira preseliti u London kako bi napokon doživio veliki uspjeh, a vjeruje da bi mogao postati novo lice neke velike kompanije kao što su L\'Oreal ili Coca Cola: „Isprva nisam primjećivao da ličim na Harryja jer je One Direction za mlađe djevojke pa se nisam interesirao za ovaj bend. Ali uskoro su me ljudi počeli zaustavljati na ulici i buljiti u mene, a i obitelj i prijatelji su počeli komentirati sličnost. Ima to svojih prednosti i nedostataka... ali to je sada moj život. Ne mogu mnogo napraviti da promijenim svoje lice.

Trenutno surađuje s pet agencija koje \'dilaju\' dvojnicima i naplaćuje 100 funti po satu, ali za sada je odradio samo šest gaža u godinu dana.

Liči li vama na poznatog teen pjevača?

L.B./izvor: Mirror
foto: Twitter, Instagram

Još vijesti