P.S. u Vijesti

[ANKETA] Objavljen remix „Mame ŠČ!“ – je li ti ova verzija bolja od originala?

Svega nekoliko tjedana nakon apsolutne senzacije, Let 3 objavljuje i remix svoje pjesme.

2. ožujka 2023 11:02
Let 3 i pjesma

Let 3 i pjesma Foto: ivanbojcic.let3/Instagram

Prošlo je već nekoliko tjedana od kada smo saznali tko su hrvatski predstavnici na međunarodnom natjecanju, Eurosongu. Svima je već dobro poznato kako je to upravo Let 3 sa svojom pjesmom „Mama ŠČ!“ o kojoj smo već nekoliko puta pisali.

No, njihova popularnost sve više raste, a reakcije publike ne jenjava. Zato je Let 3 izabrao idealno vrijeme za objaviti remix verziju ove pjesme, sada dok još uvijek apsolutno svi pričaju o njima, a „Mama ŠČ!“ postala je nezaobilazan dio svakog razgovora kako u Hrvatskoj, tako i u cijeloj Europi.

Kako se navodi u YouTube videu, remix je napravio poznati DJ Beni Ducent, a mišljenja o malo drugačijoj verziji ove pjesme su podijeljena. Dok neki smatraju da je remix „Mame ŠČ!“ odlično napravljen, drugi misle da baš i nije, ponajviše zbog toga što je originalna verzija idealna za napraviti dobar remix, kako pišu u komentarima ispod videa.

„Super za one koji vole mixeve, ali ona prava energija Let 3 se ne može zamijeniti ni obraditi, oni su pre pre originalni“, „Bpm mora bit viši, ovako je ubilo energiju pjesme...kao da idu na sprovod, a ne u rat :)“, bili su samo neki od komentara ispod YouTube videa.

Za sada remix ima nešto više od 23 tisuće pregleda, a vjerujemo da će ova verzija postati popularna kao ona originalna. Ako ništa drugo, noćni klubovi imaju novog materijala u kojem će plesači uživati. Koja verzija pjesme je tebi bolja?

Anketa

Koja verzija pjesme ti je bolja?

Ukupno glasova:


 

Još vijesti