P.S. u Vijesti

Otvorena izložba kostima grupe Let 3: Mama ŠČ još uvijek nije otišla u zaborav

Izložba kostima će biti otvorena sve do 2. siječnja.

29. prosinca 2023 12:14
Let 3

Let 3 Foto: mrle.let3/ let_3/Instagram

Mnogi su mislili kako je „Mama ŠČ“ groznica gotova, ali to ipak nije slučaj. Mnogi još uvijek neprestano pjevuše stihove Eurosong hita našeg benda Let 3 pod nazivom „Mama ŠČ“.

No, osim stihova pjesama, sada pravi obožavatelji imaju priliku uživo vidjeti i kostime Leta 3 za koje već dobro znamo da su autentični i originalni. Kako piše Novi List, izložba je u potpunosti posvećena Let 3 grupi, odnosno njihovim kostimima, a organizirana je u suradnji Kulturnog centra Travno i Kulturno informativnog centra u Zagrebu.

Na izložbi moguće je vidjeti njihove kostime, kao i fotografije koje su nastajale tijekom njihove izrade u Rijeci i Sarajevu. Naime, to nisu kostimi samo s Eurosonga, već i s drugih nastupa benda.

Kostimi iz Liverpoola, Tel Aviva...

Tako možete vidjeti razne kostime u kojima je Let 3 imao prilike nastupati u Tel Avivu, Madridu, Liverpoolu, Opatiji, Londonu i mnogim drugim gradovima.

„Rijetko imamo priliku, ne samo ovdje nego i u regiji, da damo važnost kostimografiji u predstavama, filmovima, a evo i za scenske nastupe, tako da mi je velika čast i jako drago da smo imali priliku postaviti ovu izložbu“, rekla je na otvorenju Lejla Hodžić, jedna od dizajnerica kostima, kao i osoba koja je izložbu postavila.

Let 3 oduvijek je imao ekstravagantne i drugačije kostime za svoje nastupe, a ukoliko ih želite vidjeti uživo, to je moguće sve do 2. siječnja, do kada će ova izložba i biti otvorena u galeriji Kulturno informativnog centra u Zagrebu.


 

Još vijesti