V.F. u Vijesti

Baka iz Zagreba osvojila čak 80 tisuća eura na lotu! Sve će podijeliti unucima

Rođena pod sretnom zvijezdom.

5. srpnja 2023 14:00
Redovito igra lutriju.

Redovito igra lutriju. Foto: Canva

Što bi učinio da dobiješ na lotu? Proputovao svijet? Počastio prijatelje? Kupio kuću na moru? Platio školarinu na faksu? Većina nas o tome može samo sanjati. Mnogi od nas imaju sreće, ali rijetki imaju baš ovoliko sreće.

Jedna baka iz Zagreba je na lotu osvojila čak 80.000 eura. Igrala je igru „Sve ili Ništa“ u kojoj je pogodila sve brojeve i osvojila glavni dobitak. Ispričala je kako inače igra „Sve ili Ništa“, Loto 7 i Eurojackpot.

„Imam neke svoje brojeve, no kada dođem na prodajno mjesto uglavnom kažem vašim kolegama da biram opciju Quick Pick (slučajni odabir brojeva). I baš je ta kombinacija slučajnih brojeva donijela glavni dobitak i veliko veselje“, ispričala je kada je došla po svoju nagradu na blagajnu Hrvatske Lutrije u pratnji unuka.

Njezini unuci misle da nemaju sreće

Priznala je kako će novac ostaviti svojim unucima koji ne igraju loto.

„Unuci misle kako nemaju sreće, no ja im uvijek govorim kako sreća uvijek dođe i da je samo treba strpljivo čekati. Tako i ja čekam, ali priznajem kako u ovoj igri imam zaista sreće“, rekla je dobitnica.

„U ovom sam mjesecu nekoliko puta dobila dobitak 10 ili 1 i iznos od 260 eura. Unuk me pitao zašto i dalje igram ako sam samo jedan broj uspjela pogoditi, rekla sam mu: ‚Zlato čekaj, sada je moj red’“, dodala je.

Spomenula je i kako je odlučila sav novac podijeliti svojim unucima.

„Sve dajem svojim unucima kako bi njima bilo malo lakše“, rekla je sretna dobitnica.

Izvor: Hrvatska Lutrija

Nova StudiGO epizoda otkriva kako je to studirati u studentima najzanimljivijoj Erasmus destinaciji!

 

Još vijesti