V.F. u Akademska četvrt

Zanimaju te odnosi s javnošću? Prijavi se za novu Mladu nadu i pokaži svoju kreativnost i inovativnost

Studenti se mogu prijaviti u četiri kategorije.

19. rujna 2023 11:55
Možda si baš ti nova mlada nada

Možda si baš ti nova mlada nada Foto: Canva

Zanimaju te odnosi s javnošću? Možda si baš ti nova mlada nada PR-a. Hrvatska udruga za odnose s javnošću dodjeljuje studentsku nagradu Mlada nada, koja je oblik priznanja strukovne udruge za iskazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata visokih učilišta.

Na natječaj se mogu prijaviti samostalni radovi ili radovi pisani u timu (za kategorije 1. i 3.) te radovi realizirani u akademskoj godini 2022/2023. u četirima kategorijama: studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad, studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad, studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan i studentska nagrada HUOJ-a za završni rad.

„Svaku pristiglu prijavu razmatra peteročlani stručni žiri HUOJ-a te ju ocjenjuje prema svakom kriteriju definiranim Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Mlada nada. Kriteriji za ocjenjivanje su: stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost“, piše u objavi Fakulteta političkih znanosti.

Uz rad, studenti trebaju poslati i ispunjen obrazac osobnih podataka, Prijavnicu za prijavu projekta, Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi i Potvrdu mentora o autentičnosti rada na adresu info@huoj.hr.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fakultet političkih znanosti 🎓 (@fpzg_zg)

 

Svečana dodjela nagrada će se održati u drugom tjednu studenog, a bit će dodijeljena u sklopu godišnje Studentske konferencije. O točnom vremenu i mjestu dodjele prijavitelji će biti naknadno obaviješteni.

Natječaj je otvoren do 29. rujna.

Za sva pitanja , studenti se mogu javiti na mail info@huoj.hr, a materijale potrebne za prijavu možete potražiti na linku.

Još vijesti