V.F. u Vijesti

Nema više gužve na Savskoj: Student servis na Cvjetnom počinje s radom

Nema više čekanja satima u redu.

9. svibnja 2023 10:27
Novi Student servis na Cvjetnom

Novi Student servis na Cvjetnom Foto: V.F.; MojFaks

Koliko god se pripremao, jednostavno se ne možeš pripremiti dovoljno. Poneseš si slušalice, pripremiš najbolju play listu, poneseš laptop da možeš pogledati čitavu sezonu serije, hranu, vodu. Tu je i šator, vreća spavanje, kišobran, suncobran, sprej protiv komaraca… Možda će se promijeniti i godišnje doba pa ćeš čak morati zapaliti i logorsku vatru. Na kraju će ti od stresa možda i kosa posijediti.

Kad konačno pomisliš odustati, na redu je tvoj broj. Ali tada se šalter zatvara. Morat ćeš doći sutra prije zore da budeš među prvima. Vjerojatno nećeš biti prvi, nisi toliki sretnik.

Čekanje u redu za Student servis je jedinstveno iskustvo. Tko to nije doživio, neće razumjeti.

Do nedavno je postojao Student servis na samoj jednoj lokaciji u Zagrebu i to onaj na Savskoj cesti. Nedavno se otvorio i jedan šalter u studentskom domu Stjepan Radić, a sada se konačno otvorio još jedan šalter Student servisa i to u studentskom domu Cvjetno naselje. Otvaranje novog šaltera je najavljeno još krajem studenog prošle godine o čemu smo ranije pisali.

Šalter počinje s radom 9. svibnja, a ondje će studenti moći obaviti sve administracije baš kao i na šalterima na Savskoj i na Radiću. Novi šalter Student servisa se nalazi u prizemlju spojne zgrade između 3. i 4. paviljona.

Još vijesti