P.S. u Vijesti

Počinju se otvarati i teretane u zagrebačkim studentskim domovima – dvije od tri uskoro počinju s radom

Ljetni praznici uskoro su gotovi, a sve više studenata vraća se u Zagreb

1. rujna 2023 11:29
Vježbanje u teretani

Vježbanje u teretani Foto: Canva

Ljeto još uvijek nije službeno gotovo, ali u Zagreb se vraća sve više studenta – od onih starih, pa sve do novih. Samim time, počeli su se otvarati i studentski restorani diljem grada na sreću studenata.

Osim menzi, otvaraju se i sve druge studentske aktivnosti koje su bile na pauzi tijekom ljetnih praznika, a neke od njih su i teretane u zagrebačkim studentskim domovima. Kako je objavio Studentski centar u Zagrebu na svojem službenom Facebook profilu, otvaraju se dvije od ukupno tri teretane.

Privremeno radno vrijeme teretana

Objavili su i njihovo privremeno radno vrijeme koje će vrijediti od 11. do 30. rujna ove godine. To privremeno radno vrijeme vjerojatno je doneseno zbog studenata koji su već pristigli u Zagreb, a željeli bi koristiti teretane. Što znači da početkom akademske godine će sve teretane raditi u punom radnom vremenu, a ne u ovom polovičnom od 16 sati poslijepodne do 22 sata navečer.

Takvo privremeno radno vrijeme, od ponedjeljka do petka, imat će teretane u sklopu studentskog doma „Stjepan Radić“ i studentskog doma „Cvjetno naselje“. Što se tiče vikenda, tada će obje teretane raditi od 15 sati poslijepodne pa sve do 20 sati uvečer.

Teretana u studentskom domu „Dr. Ante Starčević“ još uvijek nije otvorena, ali i ona sa svojim radom kreće početkom akademske godine, točnije, 2. listopada.

Grupni treninzi od listopada

S obzirom na to da se u navedenim teretanama u sklopu studentskih domova održavaju razne rekreativne aktivnosti, Studentski centar u Zagrebu oglasio se i oko toga te napomenuo kako jedna od aktivnosti, odnosno grupni treninzi, s radom također kreću 2. listopada, ususret novoj akademskoj godini.

Još vijesti