V.F. u Vijesti

Studenti će iz domova moći iseliti i u subotu, u nedjelju se mogu useliti na ljetni smještaj: Provjeri u kojem terminu

Sretno s preseljenjem!

12. srpnja 2023 11:16
Sretno s iseljavanjem!

Sretno s iseljavanjem! Foto: Canva

Ispitni rokovi su još malo pa gotovi, a studenti koji stanuju u domovima će se morati iseliti. Naravno, osim onih koji ostaju na ljetnom smještaju. Vjerujemo da je iseljenje iz doma uvijek stresno za studente, pogotovo zato što roditelji većine studenata ne mogu dobiti slobodan dan na poslu tijekom tjedna pa ne mogu doći po njih i sve njihove stvari.

Studentski centar u Zagrebu je objavio obavijest kako će studenti iz studentskih domova „Stjepan Radić“, „Cvjetno naselje“ i „dr. Ante Starčević“ moći iseliti i u subotu, 15. srpnja 2023. godine i to u periodu od 8 do 12 sati.

Također, svi studenti koji ostaju na ljetnom smještaju u studentskom domu „Stjepan Radić“ će se moći ondje useliti i u nedjelju, 16. srpnja 2023. i to također od 8 do 12 sati.

Podsjećamo, studenti se iz domova moraju iseliti do 15. srpnja do kada traje redovni smještaj. Studenti koji ostaju na ljetnom smještaju se moraju preseliti u studentski dom „Stjepan Radić“. Na produženom smještaju mogu ostati oni studenti koji imaju fakultetske obaveze nakon 15. srpnja uz potvrdu iz referade koju moraju dostaviti u Studentski centar na Savskoj.

Još vijesti