M. P. u Vijesti

Zagrebački SC otvorio TikTok profil: Prisjetili su se Radićevih dana, a evo što su još objavili

Imaju 6 videozapisa.

19. listopada 2023 13:44
Profil Studentskog centra u Zagrebu

Profil Studentskog centra u Zagrebu Foto: TikTok/sczagreb/Screenshot

Studentski centar u Zagrebu većinom, tekuće obavijesti, objavljuje na službenim internetskim stranicama i na Facebook ili Instagram profilu, a nedavno su i izradili svoj profil na TikToku.

Podsjetimo se da splitski studentski centar već neko vrijeme ima svoj profil, a sada je to učinio i zagrebački. U prvom videozapisu prisjetili su se Radićevih dana koji su se održali krajem svibnja ove godine, a ta snimka je prikupila preko 800 pregleda.

@sczagreb #sczagreb #sveucilisteuzagrebu #menza #platibrze #weapay #zagreb ♬ original sound - sczagreb

U sljedećem videozapisu su prikazali zgradu Student servisa koji se nalazi u dvorišnoj zgradi Studentskog centra u Zagrebu na adresi Savska cesta 25, a nakon toga su pokazali slastice koje očekuju studente u slastičarnici „Cvjetno naselje“.

Osim toga, objavili su još informativnog sadržaja koji je većinom namijenjen za brucoše, a mogu biti i za studente starijih godina kojima su „promaknule“ određene informacije. Iako sada imaju tek 20 pratitelja, jedan od videozapisa je prešao osam tisuća pregleda, a nadamo se da će nastaviti objavljivati koristan sadržaj za sve studente.

Još vijesti