P.S. u Vijesti

Zagrebački SC raspisuje poziv za financiranje studentskih aktivnosti: Dijele više od 5 i pol milijuna kuna

Raspisan je šesti javni poziv za financiranje studentskih aktivnosti

14. prosinca 2023 10:52
Studentske aktivnosti

Studentske aktivnosti Foto: Canva

Studentski centar u Zagrebu raspisao je već šesti za redom javni poziv kojim financira studentske aktivnosti u kulturnom, sportskom, znanstvenom i edukacijskom obliku.

Naime, poziv objavljuje Povjerenstvo za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova, a on je namijenjen isključivo za studente s rokom izvršenja projekta do 31.12.2024. godine, kako stoji na službenim stranicama Studentskog centra.

Osim toga, navode kako se pozivaju sve studentske organizacije koje su i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske ili Upisnik studentskih organizacija pri sveučilištima, veleučilištima i visokim školama koje djeluju na području Grada Zagreba ili Zagrebačke županije da djeluju sukladno Zakonu o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama te se prijave na natječaj.

Osim njih, pozivaju i skupine studenata pojedinaca i studente pojedince koji mogu podnijeti zahtjev za dodjelu financijskih sredstava uz suglasnost čelnika visokog učilišta na kojem skupina studenata pojedinaca ili student pojedinac studiraju.

Rok za prijavu tek iduće godine

Zahtjev za sudjelovanje, odnosno prijavu na natječaj potrebno je dostaviti do 12. siječnja iduće, 2024. godine u dva primjerka preporučenom poštom na adresu zagrebačkog sveučilišta. Radi se o adresi Studentskog centra, na Savskoj 25, a na kovertu potrebno je staviti naznaku da se radi o šestom javnom pozivu za dostavu zahtjeva za financiranje studentskih aktivnosti!

Kako navode u dokumentu natječaja, sredstva za studentske aktivnosti koja će biti raspodijeljena, iznose čak 754.303,00 eura, odnosno 5.683.295,95 kuna. Radi se o iznimno velikom iznosu koji će zasigurno biti od velike pomoći studentskim aktivnostima.

 

Još vijesti