V.F. u Vijesti

Studentski zbor traži novi vizualni identitet: Pošalji prijedlog i osvoji 2.500 eura

Produžili su natječaj i povećali nagradu.

30. Siječnja 2024 12:59
Izradi vizualni identitet i osvoji vrijednu nagradu

Izradi vizualni identitet i osvoji vrijednu nagradu Foto: Canva

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu je nedavno raspisao natječaj za izbor idejnog i vizualnog rješenja za identitet Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu koji će se koristiti na različitim platformama i medijima. Rok za prijavu je bio do sredine siječnja, a pobjedniku su nudili nagradu od 1.000 eura.

Ako si i ti htio prijaviti svoj rad, a nisi ga stigao napraviti, nemoj odustati jer iz Studentskog zbora obavještavaju da su produljili rok za prijavu, a povećali su i nagradu. I to poprilično.

„Sad ne možeš reći da ti se ne isplati jer smo povisili iznos nagrade po uzoru na inflaciju stoga ne propusti ovu priliku, možeš zaraditi lijepu svotu za neko putovanje nakon ispitnih rokova ili kapital za ulaganje“, kažu iz Studentskog zbora.

Pobjedniku 2.500 eura

Pozvali su sve zainteresirane da prijave svoj rad, pokažu kreativnost i predstave originalno rješenje koje održava identitet, vrijednosti i prepoznatljivost. Prijave su sada otvorene do 1. ožujka 2023., a sretni pobjednik će osvojiti čak 2.500 eura.

„Prijavi svoj rad, pokaži kreativnost i predstavi originalno rješenje koje odražava identitet, vrijednosti i prepoznatljivost“, napominju.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski zbor UNIZG (@szzg.unizg)

 

Podsjećamo, radovi se dostavljaju isključivo e-poštom na adresu szzg.natjecaj@gmail.com, s naslovom „Natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta SZZG“.

U poruci e-pošte prijavitelj treba navesti, ako je fizički subjekt: svoje ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj mobitela, trenutnu razinu obrazovanja koju pohađa i naziv ustanove u kojoj se obrazuje (ako je primjenjivo) ili ako je pravni subjekt: pravno ime subjekta, OIB subjekta, adresa sjedišta, ime i prezime kontakt osobe, e-adresu i broj mobitela kontakt osobe. Svaki subjekt može prijaviti najviše dva potpuna rješenja.

vezano Dizajniraj novi vizualni identitet i osvoji nagradu Vijesti Studentski zbor traži prijedlog za novi vizualni identitet: Pobjedniku nagrada od 1000 eura!

Još vijesti