Vodič za brucoše

Sjećate se studenata koji besplatno putuju po svijetu? Sada dijele free avionsku kartu za putovanje po vašoj želji!

MojFaks | Nakon predavanja, 05.02.2018.Sjećate se studenata koji besplatno putuju po svijetu? Sada dijele free avionsku kartu za putovanje po vašoj želji!

Iza imena 'Travel buds' kriju se studenti Leonarda, Klara i Marko - pobjednici nagradne igre Wizz Aira koja im je omogućila besplatno putovanje svijetom. O ovim mladim pustolovima, ujedno stručnjacima za 'low budget' putovanja, razgovarali smo prije nekoliko mjeseci, a sada isto iskustvo žele omogućiti i drugim studentima kroz svoj 'giveaway'.

Marko Dunđer, Leonarda Komen te njena sestra Klara Komen studenti su koji putuju po svijetu za "dž". Ovo troje mladih putnika pobijedilo je na natječaju Wizz Aira koji im je omogućio besplatna putovanja avionom tijekom godine dana. Podsjećamo, u vrijeme kada je trojac proputovao velik dio Europe ruksacima za "malo para", avionska kompanija Wizz Air objavila je svoj natječaj na koji su se Marko, Leonarda i Klara odlučili javiti. Od 950 prijavljenih timova Leonarda, Klara i Marko ušli su među 40 polufinalista. Nakon što su otišli u Budimpeštu i predstavili svoj projekt ušli su u finale što je činilo 12 timova i sve ih pobijedili.


Marko, Klara i Leonarda stručnjaci su za jeftina putovanja... izvor: privatna arhiva

Svoju pobjedu pripisuju tome što razumiju potrebe mladih ljudi, osobito studenata i vrlo dobro znaju što je mladima bitno prilikom putovanja, a što nije. Sada, nakon što putuju već neko vrijeme i nakon što su prošli velik dio svijeta, slično iskustvo žele omogućiti i drugim mladima, osobito studentima. Upravo zato žele pokloniti avionsku kartu sretnom dobitniku koji odluči sudjelovati u Travel buds giveawayu.

Dobitnik bira gdje želi ići, bitno je samo da se destinacija nalazi na popisu mjesta u kojima posluje Wizz Air


Njihov giveaway je počeo ovaj tjedan. Nalazi se na ovoj poveznici, a riječ je o tome da će Travel budsi darovati jednu povratnu kartu sretnom dobitniku koji će to postati nasumičnim odabirom. Dobitnik će sam izabrati destinaciju na koju želi ići (neovisno o tome radi li se o Barceloni, Islandu, Kanarima...), a jedini uvjet je taj da se destinacija nalazi na Wizz Air networku (da kompanija posluje u tim destinacijama) te da putovanje završi do 1. lipnja 2018.


Za vrijeme boravka u Hong Kongu... foto: Instagram@Travel budsLeonarda u Los Angelesu...foto: Instagram@Travel budsPutovanje u Maroko...foto: Instagram@Travel buds

"Bilo nam je glupo nekome samo dati kartu jer onda mora sam sve organizirati, a i njegov suputnik mora platiti svoju kartu, a i htjeli smo da dobitnik baš iskusi pravi 'low budget backpacking lifestyle' koji Travel budsi promoviraju pa zapravo dobitnik bira lokaciju, a mi idemo s njim i organiziramo sve - transfere, izlaske, hostele, atrakcije.... Taj dio troškova pripada dobitniku, no neće biti puno jer je ipak 'low budget' a i nismo mi neki bogataši. U biti, dobitnik postaje četvrti Travel Bud. Dakle, pokriveni su avionska karta, smještaj i transporti, a pobjednik samo sebi plaća džeparac. Giveaway traje do kraja drugog mjeseca i podijelit će se po puno travel, lifestyle stranica, profila... Jedini uvjeti su follow na Instagramu Travel budsa, pretplata na YouTube kanalu te da označi tri prijatelja"
, objasnila nam je Leonarda Komen.

...Uče u avionu: Troje studenata dobilo godinu dana besplatnih letova - samo nama otkrili su kako jeftino putovati...


...Snovi u ruksaku: Poznati domaći putoholičari studentima otkrili najvažnije trikove...


Glavna lokacija Travel buds giveawaya bit će njihov Instagram, no prate te imaju uvid i na druge stranice i portale/blogove i profile gdje će nagradna igra biti objavljena kako bi se ljudi mogli označavati pa će na kraju trojac sve spojiti za nasumični odabir dobitnika.


Foto: Travel buds

Naglašavaju da je giveaway internacionalan i da dobitnik mora biti punoljetan u trenutku putovanja. U slučaju da ste mlada osoba, željna putovanja, ali bez previše love na računu, vrijeme je da posjetite Instagram Travel budsa, sudjelujte u giveawayu i postanete četvrti član putujuće ekipe.

Ivana Petrić
foto: Travel buds/privatna arhiva/Pixlr


Travel budsgiveawaynagradna igraputovanjeavionska kartaWizz Air


Prati nas na Instagramu!