M. P. u Akademska četvrt

Naš fakultet pokrenuo stručni časopis, a ponosni su i na prvi Newsletter u okviru Erasmus projekta

Dostupan je i u online obliku.

18. srpnja 2023 15:37
Novi časopis i Newsletter

Novi časopis i Newsletter Foto: Canva

Na službenom Facebook profilu Sveučilišta u Zagrebu je objavljena vijest da je Ekonomski fakultet u Zagrebu pokrenuo stručni časopis.

„Ekonomski znalac“ je stručni časopis koji služi za promociju ekonomske znanosti i prakse, a dostupan je i u online obliku. Prvi broj tog časopisa je objavljen u travnju, a uredništvo ima misiju staviti akademska znanja u funkciju razvoja domaćeg gospodarstva.

Takvu misiju nastoje ispuniti otvaranjem vidika prema suvremenim dostignućima ekonomske struke. Prvi broj tog časopisa je na temu: „Što je važnije: kreativan menadžer ili inovativan zaposlenik?“.

 

Osim toga, EFZG se može pohvaliti izlaskom prvog Newslettera koji je u okviru Erasmus+ projekta LightCode. Ekonomski fakultet je jedan od projektnih partnera tog programa, a u projektnim aktivnostima sudjeluju i brojne druge inozemne visokoškolske obrazovne institucije.

Erasmus+ projekt LightCode ima u cilju ojačati sposobnosti sustava visokog obrazovanja u pružanju adekvatnog znanja studentima iz područja low-code tehnologija. Newsletter sadrži osnovne informacije o projektu, partnerima i ostvarenom napretku.

Još vijesti