V.F. u Postani student

Sjajna prilika za maturante: Ekonomski fakultet otvara svoja vrata

Saznaj sve iz prve ruke.

31. Siječnja 2024 12:35
Ekonomski fakultet u Zagrebu

Ekonomski fakultet u Zagrebu Foto: unizg_efzg/Instagram/Screenshot

Svi maturanti koji razmišljaju o upisu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ne smiju propustiti odličnu priliku saznati sve najvažnije informacije iz prve ruke. Naime, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu održat će Dan otvorenih vrata, a tim povodom pozivaju sve srednjoškolce da dođu saznati kako je to studirati na EFZG-u, koje studijske programe nude, gdje se mogu zaposliti nakon završetka studija, kakav je studentski život te koje im sve mogućnosti studentskih razmjena stoje na raspolaganju.

Dan otvorenih vrata će započeti okupljanjem kod Info pulta na glavnom ulazu u zgradu. Nakon predstavljanja fakulteta, studenti će provesti srednjoškolce u razgled, pokazati im knjižnicu, sportsku dvoranu i ostale prostore za odmor i opuštanje tzv. chilling zone te im odgovoriti na sva pitanja o tome kako je studirati na EFZG-u te će organizirati zanimljiv kviz uz prigodne nagrade i to u nekoliko termina.

Uspješni bivši studenti na panel raspravi

Središnje događanje bit će organizirano od 12 do 13 sati u Kongresnoj dvorani gdje će srednjoškolce pozdraviti Uprava i upoznati ih sa studijskim programima koje nude zajedno sa zanimljivim predavanjima stručnih službi (Ured za međunarodnu suradnju, Ured za savjetovanje i razvoj karijera).

vezano Novi časopis i Newsletter Akademska četvrt Naš fakultet pokrenuo stručni časopis, a ponosni su i na prvi Newsletter u okviru Erasmus projekta

Također, srednjoškolci će imati priliku poslušati panel diskusiju u kojoj će sudjelovati bivši studenti koji danas imaju vrlo uspješne karijere kao i sadašnji studenti koji aktivno sudjeluju u radu brojnih studentskih udruga. Na panel raspravi će posjetitelji tako moći poslušati Andreu Andrassy, Nikolu Stolnika, Paolu Borović, Tomislava Globana i Nikolu Barilića.

vezano Zagreb snimljen iz zraka Postani student Gdje je najbolje studirati? Studentice imaju odgovore na pitanja koja muče mnoge brucoše

Još vijesti