P.S. u Akademska četvrt

Želiš naučiti korejski jezik? Evo gdje se održava tečaj koji traje čak 15 tjedana

Idealna prilika za one koji žele dodatno naučiti neke neobične svjetske jezike

23. kolovoza 2023 11:14
Učenje korejskog jezika

Učenje korejskog jezika Foto: Canva

Ponovno se organizira tečaj jednog od najzanimljivijih svjetskih jezika! Naime, Institut kralja Sedžonga pri Sveučilištu u Rijeci ove će godine ponovno organizirati tečaj korejskog jezika za sve oni koji su ga ikada željeli naučiti!

Što znači da nema nikakvog dobnog ni skupnog ograničenja, već su pozvani svi studenti, studenti, djelatnici, djelatnice, građani i građanke. Ovo nije prvi puta da Institut kralja Sedžonga nudi priliku učenja korejskog, a daju i mogućnost kraćih tečajeva, u odnosu na ovog semestralnog, za one koji žele naučiti samo osnove korejskog, poput abecede i najbitnijih stvari njihove kulture.

Dostupne tri razine tečaja

No, ovaj tečaj koji je duži će se održavati čak 15 tjedana, u trajanju od čak jednog cijelog semestra tijekom perioda od 11. rujna pa sve do 24. prosinca. Zainteresirani se mogu prijaviti u tri različite kategorije, odnosno razine tečaja.

Prva razina je ona najosnovnija, A1, a ona služi početnicima koji do sada nisu imali iskustva s korejskim jezikom, kako navodi Svjetionik. Iduća razina je B1 za one sudionike koji su prethodno položili osnovnu, A1 razinu, a posljednja razina je A2 isključivo za one koji su položili drugu, odnosno B1 razinu znanja korejskog jezika.

Upisnina iznosi 60 eura

Za sve predočenja o položenim razinama jezika, potrebno je dostaviti certifikat kao dokaz. Upisnina semestralnog tečaja u trajanju od 15 tjedana iznosi samo 60 eura, s time da u tu cijenu, osim predavanja i svih drugih aktivnosti, ulazi i potreban udžbenik. Ukoliko ste zainteresirani za učenje korejskog, možete se prijaviti putem linka koji se nalazi OVDJE.

Još vijesti