S.D. u Akademska četvrt

Puhanje balona, brojanje motornog prometa i posao mornara u bazi, samo su neki od studenskih poslova na koje se možete prijaviti

Šarolika ponuda studentskih poslova

12. lipnja 2023 11:47
Zanimljivi studentski poslovi

Zanimljivi studentski poslovi Foto: BGStock72, Roman Samborskyi, katarinag/Shutterstock

 S obzirom na to da ljeto kuca na vrata, a većina studenata je prošli tjedan prisustvovala zadnjim predavanjima ove akademske godine, donosimo vam pregled neuobičajenih, a zanimljivih studentskih poslova, koji će vam pomoći u naumu da uštedite nešto za iduću akademsku godinu.

Zagreb

Studentski servis u Zagrebu objavio je nekoliko zanimljivih poslova na koje se možeš prijaviti već danas.

Elipsa-S.Z. d.o.o. ima potrebu zaposliti 4 studenta koja će, za satnicu od 5 eura, brojati motorna vozila na lokaciji Kišpatićeva ulica, od 6 ujutro do 12 sati, dana 23. lipnja. Svi zainteresirani prijavu mogu poslati, do 14. lipnja, na e-mail kristijan.ferencak@elipsa.hr.

Ako cestovni promet nije nešto što te pretjerano zanima i obožavatelj si vozila koji plove, Sunsail Adriatic d.o.o. za nautički turizam traži nekog poput tebe.

Ovaj poslodavac u potrazi je za mornarom u bazi, koji će od 19. 6.2023., na lokaciji Dr. Franje Tuđmana 5, 21222 Marina, u Trogiru, obavljati navedene poslove: „1) pregledavanje brodova prije predavanja u charter : da su lockeri uredni, konopi posloženi, pasarele uredne i da je sva oprema na mjestu, 2) briga o ispravnosti gumenjaka i penti na svakom brodu prije odlaska u charter, 3) briga o dodatnim igračkama za vodu: kajaci i stand up paddle boardovi, 4) pomoć ostatku baznog tima u dnevnim aktivnostima i 5) praćenje izvršenih obaveza putem online platforme.“

Nude satnicu od 7 eura, a u potrazi su za studentom koji preferira timski rad, ima osnovno znanje engleskog jezika i poznavanje izvanbrodskih motora. Prijaviti se možete pozivom na 091 3434 103.

TURIZAM KUPA SPORT j.d.o.o traži četiri studenta, tj. vodiča i animatora koji će obavljati poslove vođenja turista na rafting/kajaking izletima (u pratnji iskusnih vodiča), animatora na Paintball poligonu, vodiča Hiking tura u lokalnim izletišta i brige o opremi, na lokaciji rijeka Kupe (Severin na Kupi) i Mrežnice (Tržić Tounjski).

Za satnicu od 4,64 do 6 eura, prijavu možete izvršiti do 15.07.2023, slanjem osnovnih podataka (kratko o sebi, studentski program i upisani studij, godina pohađanja studija, dostupnost za rad u ljetnim mjesecima) na mail adresu info@kupa-sports.com.

Osijek

DEKRA USLUGE D.O.O. traži studente i studentice koji će, u periodu od 14.6.2023. do 18.6.2023. (od 20 do 23 sata), prezentirati i dodjeljivati nagrade i komunicirati sa sudionicima nagradnih igara, tj. obavljati posao promotora/ice, na raznim mjestima, poput Osijek, Koritna, Višnjevac, Dalj, Štitar, Ladimirevci, Feričanci, Davor, Vinkovci. Uz zaradu od 8 eura po satu (nakon 22h i nedjeljom 12 €/h), poslodavac osigurava i plaćanje putnih troškova. Prijaviti se možete na mobilni broj 091/403 0098 ili na e-mail adresu lovre.kanjer@dekra.com

Ako si ljubitelj životinja ovaj posao kao stvoren je za tebe. Pet centar OSIJEK traži više komunikativnih studenata/ica, članova studentskog servisa, za posao PROMOTORA/ICE hrane za pse. Satnica iznosi 4,38 eura, a posao bi se obavljao u periodu od 12.6.2023. pa naredna dva tjedna. Prijava se obavlja pozivom na broj 091/329-21 52.

Rijeka

KUEHNE & NAGEL D.O.O. ima potrebu zaposliti studenta u pomorskoj operativi/administrativnoj pomoći u operativnom odjelu, za duži period rada. Rad uključuje pomoć u organizaciji transporta,operativnu brigu o pošiljkama i fizičku prisutnost u luci po potrebi na lokaciji Rijeka, Brajdica.

Cijena redovnog sata iznosi 6,5 eura, a putni troškovi i obrok nisu osigurani. Tražene kompetencije studenata su odlične komunikacijske sposobnosti, timski igrač, orijentiranost na rješenje/izvrsnost, pozitivan odnos prema radu, poznavanje MS Office paketa, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, motiviranost i drugo.

NAČIN I KONTAKT ZA PRIJAVU: knadriatic.hr@kuehne-nagel.com uz napomenu Studentski rad- Rijeka“.

Za obavljanje poslova vođenja promocije za sportsku platformu, organizacije i dijeljenje promo materijala, na lokaciji grada Rijeke(uz mogućnost rada od doma), ONORATIS OBRT ZA INFORMATIČKE USLUGE traži jednog studenta. Satnica iznosi 11 eura, a radno vrijeme je fleksibilno.

Ako ste zainteresirani za navedenu poziciju, pošaljite životopis s naslovom „Za voditelja reklame“ na hr@onoratis.com.

Bjelovar

ERICSSON NIKOLA TESLA SERVISI d.o.o. traži studenta za posao figuranta i/ili geodeta (uredski i terenski), koji obuhvaća odlazak na teren s kolegom geodetom iz Bjelovara te obradu uredskog dijela posla po potrebi. Prethodno iskustvo u geodeziji nije uvjet, ali je prednost.

Cijena po satu rada iznosi 5,00 EUR (37,67 KN, tečaj: 7,53450), a početak rada i radno vrijeme određuje se prema dogovoru. Posao se obavlja u Bjelovaru i široj okolici, a prijaviti se možete pozivom ili mailom, upućenima ALENI ŠIŠUL (ZG) (099/219-5710 ili e-mail alena.sisul@ericsson.com) ili BOŽI VULETIĆU (BJ) (098/459-036 ili e-mail bozo.vuletic@ericsson.com).

Čakovec 

Studentski centar Varaždin - Student servis Čakovec, objavio je jedan od najzanimljivijih oglasa za studentski posao. Naime, u Nedelišću, DOMINION traži studenta koji će idući četvrtak i petak, za satnicu od 5 eura puhati balone. Zainteresirani se mogu javiti na broj 091/182-1310. 
 


 

 

Još vijesti