V.F. u Akademska četvrt

Pub kviz, bal i stand-up show: Zagrebački fakultet otvara svoja vrata i organizira brojne zabavne događaje

Ove godine slave 104. rođendan.

7. studenog 2023 15:51
Povodom Dana FSB-a održavaju se brojne zanimljive aktivnosti

Povodom Dana FSB-a održavaju se brojne zanimljive aktivnosti Foto: Canva

Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu otvara svoja vrata za posjetitelje povodom Dana FSB-a koji će se održati od 10. do 17. studenog 2023. u sklopu kojih će biti organizirani brojni zanimljivi događaji. Osim toga, FSB ove godine slavi 104. rođendan. Kako se zgrada FSB-a trenutno obnavlja zbog oštećenja od potresa, proslava će se održati u zgradi Tekstilprometa, stoji na web stranici FSB-a.

Tako će se u petak, 10. studenog u hotelu Esplanade održati tradicionalni Bal strojara. U ponedjeljak, 13. studenog će se održati pub kviz i otvorenje izložbe slika Petre Adamović. Posjetitelji će moći uživati i u stand-up showu koji će se održati u utorak, 14. studenog, a tog će se dana održati i Dan projekata FSB-a te predstavljanje aktivnosti FSB AMAC. U srijedu, 15. studenog će učenici moći posjetiti fakultet jer će se za njih održati Dani otvorenih vrata, a studentske udruge će im na sajmu predstaviti svoj rad.

U četvrtak, 16. studenog su na programu Dani karijera, Career Speed Dating i Dan otvorenih vrata za nastavnike i ravnatelje škola. Dani FSB-a će završiti u petak, 17. studenog svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća.

Još vijesti