P.S. u Akademska četvrt

Studentski centar u Rijeci proslavio 63. rođendan! Studenti igrali odbojku, stolni tenis i nogomet

Osim tradicionalnih svečanosti povodom rođendana, organizirane su i druge aktivnosti

6. lipnja 2023 10:56
Proslava rođendana riječkog SC-a

Proslava rođendana riječkog SC-a Foto: Studentski centar Rijeka/Facebook

Studentski centar u Rijeci proslavio je svoj 63. rođendan! Povodom slavlja imali su tradicionalni i svečani program uz nazočnost svih djelatnika, suradnika, posebnih gostiju i partnera u riječkom Akvariju, ali to nije jedina rođendanska aktivnost koju su organizirali.

„Svaki dan provodimo aktivnosti kako bi poboljšali kvalitetu prehrane i smještaja za naše studente, koji su nam primarni u našem poslovanju. U godinu dana pokrenuli smo dosta, a dosta toga pokušavamo i promijeniti“, rekao je ravnatelj riječkog Studentskog centra, Goran Manestar.

Kako su napisali u prethodnim Facebook objavama, 1. lipnja 1960. godine odlukom Kotarskog vijeća i Vijeća proizvođača osnovan je njihov SC za smještaj, opskrbu i društveni život riječkih, ali i drugih studenata iz cijele Hrvatske.

Igranje odbojke, stolnog nogometa i tenisa

Osim tradicionalne svečanosti, organizirane su i razne druge aktivnosti povodom rođendana u kojima su mogli sudjelovati i studenti. U suradnji s UNIRI Udrugom za sport te sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, organizirana su razna sportska natjecanja i aktivnosti.

Tako su se studenti natjecali u odbojci, stolnom tenisu i stolnom nogometu. Objavljene fotografije s proslave njihova rođendana nam govore kako su se studenti zaista zabavili na svim aktivnostima, a i da je odaziv studenata bio poprilično velik što znači da je riječki Studentski centar uspio u svojem naumu.

izvor: svjetionik.scri.hr
 

Još vijesti