V.F. u Akademska četvrt

Sveučilište objavilo privremene rezultate za subvencionirano stanovanje kod privatnog stanodavca

Objavili su i do kada je rok za prigovore.

26. listopada 2023 11:06
Stigli su privremeni rezultati za subvencionirani smještaj kod privatnih stanodavaca

Stigli su privremeni rezultati za subvencionirani smještaj kod privatnih stanodavaca Foto: Canva

Živjeti u studentskom domu je veliko olakšanje. Ipak, nisu svi studenti, nažalost. Studenti koji su zbog toga prisiljeni živjeti kod privatnog stanodavca su se mogli prijaviti na natječaj za subvencioniranje stanovanje.

Sveučilište u Zadru je objavilo privremene rezultate Natječaja za raspodjelu mjesta studentima u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca u Gospiću u akad. god. 2023./2024. Na svojoj su stranici objavili privremenu rang-listu sa studentima koji su se prijavili na natječaj.

Rok za prigovore je do ponedjeljka, a prigovori se podnose isključivo pisanim putem preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Zadru, Studentski centar, „Povjerenstvo za rješavanje prigovora“, Dr. Franje Tuđmana 24D, 23000 Zadar.

Rok za prigovore nije produljenje natječaja

„Studenti mogu uložiti prigovor isključivo na izračun bodova, a naknadna dokumentacija se neće razmatrati. Rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije“, upozoravaju iz Sveučilišta u Zadru.

Nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotri pristigle prigovore, donijet će odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora. O svojoj će odluci obavijestiti podnositelje i utvrditi konačne rezultate.

Rang-listu možete pogledati u nastavku.

Još vijesti