M. P. u Karijera

Nikad nije kasno za snove! Ima diplomu s FER-a, ali je napustio posao da bi pekao roštilj

Postao je i doktor znanosti.

19. rujna 2023 12:22
Priprema roštilja

Priprema roštilja Foto: Canva

Nikad nije kasno za želje, pa tako ni da postanete ono što ste oduvijek sanjali, a pravi primjer za to je doktor znanosti s FER-a koji je ipak odlučio peći roštilj.

Riječ je o Davoru Šuškoviću koji je bio zaista uspješan u svom poslu elektroakustike, a postao je i doktor znanosti. Unatoč tome, odlučio je slijediti svoje snove pa je dao otkaz i svoj hobi pretvorio u posao. Prvi roštilj je kupio prije šest godina i to nakon radionice na koju ga je prijavila supruga, a sve ostalo je povijest.

Zaljubio se u američki stil pečenja mesa te odlučio eksperimentirati i usavršiti znanje. Tako je postao stručnjak za posebne komade mesa, vatru i ugljen, a na roštilju je pripremao čak i deserte. Sve čari su nastale na balkonu njegovog stana, a na narudžbe se čekalo i do tjedan dana.

Priča nije ostala samo na balkonu jer je oduševljenje prenio na Gorana Vrabeca, koji je već bio uspješan poduzetnik, pa je na kraju taj dvojac krenuo u zajedničke projekte. Odlučili su osnovati obrt za ugostiteljstvo i počeli kuhati na festivalima i privatnim događanjima, a njihova hrana je postala pravi hit, stoji na dnevnik.hr.

 

Još vijesti