V.F. u Karijera

Imaš genijalnu poslovnu ideju? Prijavi se na ovo natjecanje i osvoji nagradu od 3.000 eura

Studenti se mogu prijaviti sami ili u timovima.

29. veljače 2024 13:25
Mladi na poslu

Mladi na poslu Foto: Canva

Hrvatska studentska asocijacija poziva sve zainteresirane da se prijave na natjecanje Start It Up 2024 koje je namijenjeno mladim i budućim poduzetnicima.

Natjecanje se sastoji od dva dana edukacija i završnog natjecanja. Hrvatski studenti se mogu prijaviti sami ili u timovima od po dvije do četiri osobe kako bi svoju poslovnu ideju usavršili i prezentirali pred stručnim žirijem s mogućnosti osvajanja novčane nagrade u visini od 3.000 eura.

Studenti se mogu prijaviti do 8. ožujka. Prvi dan edukacija će se održati 6. travnja, drugi dan 13. travnja, a završno natjecanje 20. travnja 2024. godine.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možeš preko obrasca na poveznici. Organizatori napominju da će službena potvrda o uspješnoj prijavi stići predstavniku tima na mail tijekom dana, a selekcijske zadatke će dobiti po završetku prijava. Potvrda o ulasku u natjecanje bit će poslana 25. ožujka.

Također, mole da cijeli tim bude ažuran i prati objave na društvenim mrežama projekta kako bi na vrijeme saznali sve potrebne informacije vezane za održavanje natjecanja.

Studenti se za bilo kakva dodatna pitanja mogu javiti na e-mail startitup@hsa.hr.

Još vijesti